TORAS

Vaivorykštės šalyje.

Toras rado namus Vilniuje!

Toras (2016m. gimimo) dar 2018m. buvo grįžęs namo, paskui padovanotas kitai šeimai, o 2021m. pradžioje atvyko atgal pas mus.

Ko Toras ieškojo svetimame kieme liks paslaptimi…meilės, šilumos, maisto ar švelnios žmogaus rankos…išvydęs „šeimininką“ kiemo, pamiršo ko atėjęs ir…mįslių mįslė, susisuko grandinėmis drauge? Šypsomės prisiminę, bet oi kaip nebuvo juokinga tuomet! Ačiū vadovei…iš kur tiek drąsos, bet išvedė klajūną. Jis pas mus – linksmas, gerietis, žydra akute, kaip mažas berniukas, Toras trokšta namų…

Gavome pranešimą, kad Kuršėnuose susipainiojo grandinėmis du šunys- vietinis ir atklydėlis. Gelbėjimo komandai greitai pavyko išlaisvinti abu šuniukus, kurie laikas nuo laiko kandžiojo vienas kitą. Išlaisvintasis važiuoja į Letenėlę.
Tel. 867612231

4 thoughts on “TORAS

  1. Sveiki,

    Norėčiau pasiteirauti dėl Toro, ar jis yra draugiškas kitiems gyvūnams? Tiesiog jau turime vieną šunį, taip pat paėmem iš prieglaudos, todėl mums būtų labai svarbu, kad jie susidraugautų.

    Ačiū ir gražios dienos! 🙂

  2. Labai sužavėjo jūsų atklydelis Toras! Labai norime draugo ne tik sau, bet ir mano vaikam. Galima jus aplankyti ir pamatyti Tora gyvai?

    1. Žinoma, paskambinkite 867612231 ir susiderinkite apsilankymo laiką, ačiū ☺

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *