CHALVA

Birželio 28d.

„Aivos nebėra…. Nors šiandien dar buvo suteikta viltis… deja ji ką tik užgęso… Džiaugiuos jog paskutines minutes buvom visi kartu…“


Chalva rado namus.

Sanitarinėje tarnyboje ji buvo pavadinta ,,susna“, tikriausiai dėl išplikusio kailio ir šviečiančių šonkaulių. Mes ją pavadinome Chalva… Ji tokios gražios spalvos ir toks trumpas kailiukas… Toks trumpas, kad sunku net įsivaizduoti, kaip ši kalytė galėjo gyventi prie būdos.

Ech, žmonės … Pamirštam po truputį praeitį ir kuriam ateitį kalytei, kuri užsitarnavo savo šeimos, šiltų namų ir meilės.

Jos kailiukas jau gražėja, o šonkauliai baigia pasislėpti. Chalva su didžiuliu malonumu gyvena nedideliame narve, bet šiltai. Mėgaujasi tik trumpais pasivaikščiojimais du-tris kartus per dieną, nes šalta, o tada lekia į savo ,,namutį“, susirango minkštame guolyje ir bando pamiršti tuos laikus, kai nešiojo grandinę ant kaklo.

Chalva yra santūri, rami. Bet tikime, kad ji dar neatsiskleidė, dar parodys savo visas gražiąsias savybes tam vienam, SAVO šeimininkui. Kol ieškosime Chalvutei šeimininko, norime pasiūlyti tapti laikinu jos globėju Nors per žiemą, kol atšils mūsų sodyboje. Maistu ir veterinarų paslaugomis pasirūpins Šiaulių letenėlė.

Informacija tel. 867612231

2018-12-22

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *