GRIKIS

GRIKIS RADO NAMUS

🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱
GRIKIS LAUKIA JŪSŲ DRAUGYSTĖS!
„Negalima tiksliai pasakyti, kada gimsta draugystė. Kaip pilant į indą lašą po lašo, pagaliau vienas lašas perpildo jį ir skystis išsilieja per kraštus, taip ir po daugelio gerų poelgių kažkuris vienas pagaliau perpildo širdį“ – Ray Bradbury.
Šita citata visiškai apibūdina mūsų katulį Grikį. Kiek meilės jam parodysit ir kaip stengsitės, taip greit Grikis supras, kad jūsų draugystė tvirta ir saugi. GRIKIS visiškas gerietis, tik šiek tiek nedrąsus. Tad priėmę jį į savo namus galėsit įrodyti, kad žmogus gali būti geras. O jūsų draugystė bus ilga ir graži.
Pūstažandžiui Grikiui 6 metai, jis kastruotas, čipuotas, skiepytas.

Spausti čia ⬇️

Broliai Grikis ir Timatis

Broliukai vagiukai rado namus 😀

Rado namus <3 <3 <3Broliai, gimę toje pačioje vietoje…augę kartu ir net mūsų globoje yra drauge. Neišskiriami gal todėl, kad išgyveno tiek daug likimo skirtų užduočių. Karčiamų broliukai, visiški geriečiai. O juk kačių mylėtojams katuliai – kaip bulvių traškučiai😉😁vieno per mažai🤗 Grikius ir Timatis – vieno kraujo broliai Jūsų jaukiems namams, Jūsų meilei❤Tel. 868797671http://siauliuletenele.lt/timatis-868797671/http://siauliuletenele.lt/grikis-868797671/

Posted by Šiaulių letenėlė on 2019 m. vasario 25 d., pirmadienis

KARČEMOS… Misija baigta, visi katinukai išgelbėti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *