LAKIS

LAKIS

,,Įkandau vienam dėdei,nes jis man labai nepatiko….Žmonės nusprendė, kad aš esu įtartinas, todėl uždarė mane Gruzdžių karantinavimo tarnybos patalpose, kur turėjau palaukti savojo šeimininko 14 dienų. Laukiau,kentėjau, sunku buvo, šalta, niūru ir baisu.. Praėjo tos 14 dienų, jau su džiaugsmu kiekvieną dieną klausiausiu, kada išgirsiu Jo žingsnius, bet taip ir nesulaukiau.. Kaip gerai, kad atvažiavo tos moterys ir išsivežė mane iš ten! Dabar esu labai labai laimingas, nes kiekvieną dieną bent jau išeinu pasivaikščioti, galiu pašėlti, pažaisti. Ir ne taip svarbu, kad po to būnu pririštas grandine prie būdos – svarbu grynas oras..Tiesa, dabar labai labai šalta būti net būdoje.. Bet aš vistiek esu laimingas, pažiūrėkite – net nuotraukoje matosi! Man taip smagu, kai mane aplanko! Stengiuosi, ,,nėriuosi iš kailio“, kaip noriu visiems patikti, ir labai moku gražiai, pašokęs į viršų, pavinguriuoti ore. Na, man taip atrodo, nes kai taip darau, visi savanoriai pradeda džiūgauti ir ploti rankomis. O šiaip esu paprastas šuo – be veislės, nei didelis, nei mažas, labai meilus. Kai ateina pas mane ,,Letenėlės“ savanoriai, aš jų nenoriu paleisti, apsikabinu visomis savo kojomis, prisispaudžiu smarkiai smarkiai, bučiuoju be galo be krašto, ir trokštu tik vieno – kad ši akimirka niekada nesibaigtų“.

Lakis puikiai tiktų gyventi namie. Jei kažkas svajojate apie didelį šunį, tačiau neturite galimybės jo auginti bute, Lakis puikiai tinka, kadangi yra smulkutis, nei didelis, nei mažas. Protingas, meilus. Jam labai patinka stovėti ant dviejų kojų, prisiglaudus prie žmogaus. Vieną naktį praleido bute, uždarytas atskirame kambaryje, nieko neprikrėtė, šaunuolis 🙂 Patinka važiuoti automobiliu, jame irgi galėtų gyventi 🙂
Lakis puikus kompanionas ilgiems pasivaikščiojimams tiek jaunam, tiek pagyvenusiam. Jei norėtumėte susipažinti, paskambinkite.

Daugiau info tel.: 867612231, 861200420

DSCF6409 (3)

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *