NIUFAS

Sudie, Niufai 🖤
Lai būna tau amžinai žalios pievos, mielas, labai ypatingas šunie 💔

Niufas (8+m., čipuotas) Gali būti dovanojamas pagal programą „Draugas senjorui“, tel. 867612231


 

Nuo šiol į Kuršėnų komunalinio ūkio sanitarinės tarnybos patalpas, esančias Gruzdžiuose, esame neįleidžiami. Kaip pasakė vienas ponas ,, mes matome iškreiptą vaizdą“.

Šįkart turėjome atvežti narvus, palikti juos prie pastato ir laukti, kada paskambins…
Kai vakar ryte nuvažiavom pasiimti šunų, radom juos visus jau ,,supakuotus“. Kvapą užgniaužė, kai pamatėm didžiulį, į niufaundlendo mišrūną panašų seną šunį, sukištą į narvą, kuriame jis galėjo tik gulėti- nei galvos pasukti, nei atsisėtsi, nei pajudėti.
Mūsų paliktas narvas jam, tipo, per mažas. O tas ,,kaip tik“!
Kadangi nežinojom, kada reikės lėkti, užtrukom apie pusantros valandos, kol atvažiavom iki savo sodybos, iškraustėm automobilio sėdynes ir nuvykom į vietą. Dar dvi valandas vargšas praleido toje dėžutėje, kol apgyvendinom kitus penkis šunis ir paruošėm jam voljerą. Dar valandą bandėm jam padėti suvokti, kad jis gali iššliaužti iš čia tik atbulas. Mažiausiai, jis praleido ankštame narve nė negalėdamas krustelėti, 5 valandas! O gal dar ilgiau…
Tačiau, kaip jis ten buvo sukištas?!!! Baisu net įsivaizduoti… Šuo prigąsdintas, dantimis ginantis savo orumą, tikrai pats ten neįšliaužė. Narvas atsidaro tik viename gale…
Visi, ten likę šunys, matė tą vaizdą, kaip buvo dorojamąsi su jų karcerio draugu… kas jų širdutėse dėjosi… dedasi… Sutraumuoti gyvūną psichologiškai galima per vieną minutę, net greičiau, o pagydyti- kartais neužtenka viso jo likusio gyvenimo…

Kas yra slepiama už tų durų?… Dabar jau nežinome… kolkas.
Vis tikimės, kad kažkas pasikeis, kad ateis žmogus dirbti į tokią vietą supratingas, jautrus. Kad galėtume bendradarbiauti, dalintis patirtimi, kalbėtis žmogiška kalba, palaikant diskusiją….

Dabar negalime jums pateikti informacijos apie ten esančius gyvūnus, tačiau, jei jums dingo šeimos narys, nenuleiskie rankų, ieškokite!
Gal jus ten įsileis.

Niufas.

Nuo šiol į Kuršėnų komunalinio ūkio sanitarinės tarnybos patalpas, esančias Gruzdžiuose, esame neįleidžiami. Kaip pasakė vienas ponas ,, mes matome iškreiptą vaizdą".Šįkart turėjome atvežti narvus, palikti juos prie pastato ir laukti, kada paskambins… Kai vakar ryte nuvažiavom pasiimti šunų, radom juos visus jau ,,supakuotus". Kvapą užgniaužė, kai pamatėm didžiulį, į niufaundlendo mišrūną panašų seną šunį, sukištą į narvą, kuriame jis galėjo tik gulėti- nei galvos pasukti, nei atsisėtsi, nei pajudėti.Mūsų paliktas narvas jam, tipo, per mažas. O tas ,,kaip tik"!Kadangi nežinojom, kada reikės lėkti, užtrukom apie pusantros valandos, kol atvažiavom iki savo sodybos, iškraustėm automobilio sėdynes ir nuvykom į vietą. Dar dvi valandas vargšas praleido toje dėžutėje, kol apgyvendinom kitus penkis šunis ir paruošėm jam voljerą. Dar valandą bandėm jam padėti suvokti, kad jis gali iššliaužti iš čia tik atbulas. Mažiausiai, jis praleido ankštame narve nė negalėdamas krustelėti, 5 valandas! O gal dar ilgiau…Tačiau, kaip jis ten buvo sukištas?!!! Baisu net įsivaizduoti… Šuo prigąsdintas, dantimis ginantis savo orumą, tikrai pats ten neįšliaužė. Narvas atsidaro tik viename gale… Visi, ten likę šunys, matė tą vaizdą, kaip buvo dorojamąsi su jų karcerio draugu… kas jų širdutėse dėjosi… dedasi… Sutraumuoti gyvūną psichologiškai galima per vieną minutę, net greičiau, o pagydyti- kartais neužtenka viso jo likusio gyvenimo…Kas yra slepiama už tų durų?… Dabar jau nežinome… kolkas.Vis tikimės, kad kažkas pasikeis, kad ateis žmogus dirbti į tokią vietą supratingas, jautrus. Kad galėtume bendradarbiauti, dalintis patirtimi, kalbėtis žmogiška kalba, palaikant diskusiją….Dabar negalime jums pateikti informacijos apie ten esančius gyvūnus, tačiau, jei jums dingo šeimos narys, nenuleiskie rankų, ieškokite!Gal jus ten įsileis.http://siauliuletenele.lt/nufas-867612231/Na o mes ir vėl primename, kad tik JŪSŲ dėka gyvuojame.Padėkite mums kovoti su šia beprotyste!PayPal sąskaita: letenelesprieglauda@gmail.comŠiaulių bankas: LT87 7180 0000 0370 0239, SWIFT/BIC kodas CBSBLT26SEB bankas: LT40 7044 0600 0802 9426, SWIFT/BIC kodas CBVILT2XPaysera: LT36 3500 0100 0188 3319 – mokėjimo paskirtis: EVP1010001883319Trumpasis paramos nr. Lietuvoje – 1670, kuriuo galite labai lengvai skirti 1, 2 ar 5 Eur paramą (nuo jų dar bus nuskaičiuoti mokesčiai ~40proc.), tiesiog išsiuntę SMS (Bitė, Telia, Tele2) žinutę su tekstu: LETENELE1 ; LETENELE2 ar LETENELE5 .

Posted by Šiaulių letenėlė on 2018 m. gegužės 25 d., penktadienis

 

 

2018/05/25

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *