PUGAS

PUGAS RADO NAMUS


Pristatome jums Pugą. Jauną, dvejų metukų, kastruotą ir vakcinuotą katiną. Nors Pugas patogiai įsitaisęs Sneigių kačių namelyje ant draskyklės ir sočiai pavalgęs, ramybės neduoda mintis, kad Letenėlė, tai tik tarpinė ir saugi stotelė tarp praeities nuoskaudų ir namų. Aišku, norime, kad šioje stotelėje mūsų globotiniai užtruktų kuo trumpiau, tačiau ne visada tai pavyksta. Šiuo įrašu norime jus supažindinti su Pugu ir jo poilsį mūsų ‘‘stotelėje‘‘ sutrumpinti jūsų pagalba. Nors vasara dominuoja mažų kačiukų namų paieškos, mes vilties neprarandame. Taigi, Pugas – ramaus charakterio ir brandaus žvilgsnio savininkas, prižadėti negalime, bet abejojame ar Pugui dar rūpi krėsti katiniškas išdaigas, turbūt mieliau leis dienas besikaitinant saulėje ar visą dieną prašys glostyti jo galvytę (tikimės, kad šiuo prašymu Pugas neįkyrės). Gal Pugas dar ir neatskleidė pilnai savo charakterio, kai aplink jį dar dešimtys tokių pat likimo draugų, tačiau esame tvirtai įsitikinę, kad tai katinas, kuris dabar prieš mus ‘‘taupo‘‘ savo meilę , kad atėjus svarbiai dienai ją galėtų išdalinti šeimai, kuri jį priims kaip savą. Na, o jeigu jūsų namuose dar nėra katino, peržvelkite Pugo nuotraukas dar kartą ir pagalvokite ar tikrai jūsų namie nieko netrūksta?

Įsimylėję Pugą dėl pasimatymo skambinkite tel. 867612231 😉

View this post on Instagram

Pugas rado namus GROOOOOŽIS♥️♥️ Nu nematytas grožis aš😃galvojat, kad aš tik pats sau toks esu?? NEEEEE😉😉😃atvykit pas mane. Gyvenu Sneigių kaimelyje, gražioje sodyboje. Turiu daug draugų, likimo brolių ir sesių. Pasakysiu atvirai, kaip nusibodo man čia…😣Aišku mane pamaitina, glosto, gydo jei tik reikia…Bet supraskite, man, tokiam grožiui čia būti, nu niekaip😋😋😋(išgirstų ką čia aš pezu savanoriai, tai būtų man😃😃😃). Tad tyliai, ramiai, be skundų važiuokit pas mane, atsivežkit auksinį narvuką ir važiuokim į Jūsų rūmus… O iš tikro, esu labai paprastas katulis, geras, žaismingas…nenoriu, nei aukso, nei rūmų. Trokštu tavęs, mano žmogau… Pugas, taip mane vadina♥️kastruotas, vakcinuotas, apie tris metukus kramtukas😃😃čia taip žaidiu ir nepatikėsit, tai patinka ne man vienam😃😃Matot?😉♥️ http://siauliuletenele.lt/pugas-868797671/ #katės #katė #catsofinstagram #cats #catsoninstagram #catsvideo #kittycat #kitty #catslovers #donate #ieškonamų #noriunamo #reikianamų #needhome #wannahome #wanted #newhouse #shelter #shelterpets #sheltercat #prieglauda #šiauliųletenėlė #dovanoju

A post shared by Pet shelter Šiaulių letenėlė (@siauliu.letenele) on

Du bailiukai, atradę vienas kitą! Negali nesižavėti jų draugyste 🙂 Kai kartu, net ir glostyti leidžiasi <3  Abu skiepyti, sterilizuoti.

TITA IR SAMBA

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *