RAMZIS

2021m. Ramziukas iškeliavo į Vaivorykštės šalį..

ATSIRADO 🙂

DINGO RAMZIS VILNIUJE, NAUJININKUOSE!

ATSIRADOVilniuje, Naujininkuose, iš Gudų g. 6 namo pabėgo maždaug 3 m. šuo Ramzis (nedidelis, maždaug iki kelių, visada…

Posted by Elena Monkutė on 2017 m. rugpjūčio 9 d., trečiadienis

 

RAMZIS (apie 1,5 m.)

Ramziukas – toks mielas, kaip mažas meškiukas. Štai, ką girdžiu jau ištolo, kai pas mane ateina mus globojantys savanoriai. Tikriausiai gavau tokį vardą atitinkamai šitam paminėtam panašumui. Jei plačiau apie mane? Esu mažas „pūkų kamuolėlis,,(širdimi),toks minkštutis ir švelnutis, juk nesumeluosiu pasakydamas, kad pamačius mane, jums taip ir norisi glostyti, myluoti ir globoti. Taip taip, kaip tik to paties noriu ir aš, bet giliai širdutėje aš svajoju, kad visą savo rūpestį atiduotų tas vienas žmogutis, kuriam būsiu mylimiausiu visą likusį savo gyvenimą. Būčiau pats laimingiausias papuolęs į šeimą, kurioje galėčiau pasijausti tikruoju jos nariu. Esu labai draugiškas, žaismingas, energingas, linksmas ir meilus.

Nagi, kas nors? Negi nepastebite mano gražaus išskirtinumo – trumpa uodegytė ir nulėpusios ausytės. Prašau, mielas žmogau, paimk į savus namus, kur tapsime vienas kitam savu.

Ramzis jaunas, gal 1,5 metų šuo, kuris su savo broliu Ruzgiu buvo atiduoti į karantinavimo tarnybą, greičiausiai su viltimi, kad „letenėlė“ vistiek paims juos iš ten. Norisi tikėti žmonių gerumų, bent jau likusia dalele to gerumo.. Atvažiuokite ir susipažinsite su mūsų mylimu Ramziuku.

Daugiau info tel.: 860497299

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *