Dublis

Neilgai Dublis pasidžiaugė naujaisiais namais, iškeliavo į Vaivorykštės šalį…

Kodėl Dublis? . Dublis 1, 2, 3 ir tt..
Eilinė istorija, tik vis kitas ,, aktorius“. Įsigijo kažkas mažą gražų, nesišeriantį šuniuką, tada jis pasidarė našta ir atsidūrė prie būdos..
Dublis rastas Šiaulių rajono kaime, išsekęs, apatiškas. Žiūrint į jį tuo metu, atrodė, kad jis taip nusivylęs žmonėmis ir gyvenimu, kad jam visiškai nusispjaut, gyvens jis ar mirs.. Tačiau dabar jis pradeda DŽIAUGTIS GYVENIMU!
Šuo nuostabus, nors ne pirmos jaunystės, nelabai girdintis. Gali būti,kad tai kokių ausų uždegimų pasekmė, nes sunku patikėti, kad jis nuo senatvės apkurto..
Kraujo tyrimai pradžioje buvo labai prasti, rodė didelę mažakraujysrę. Bet viskas eina geryn. Dubliui reikia namų, kur jis galėtų gyventi šiltai, ir jam nieko netrūktų- nei kokybiško maisto, nei meilės bei dėmesio. Jis jau pakankamai prisikentėjo, laikas ištaisyti kažkieno padarytas skriaudas.
Vaizdo įrašas https://www.facebook.com/Siauliuletenele/videos/1189210977816642/
Gal galite Dubliui suteikti namus ar laikiną prieglobstį? Jei taip, paskambinkite tel.867612231

 

 

Priešistorė:
Paskambino užvakar moteris ir pranešė, kad paliko mums šuniuką prieš dvi valandas, tiesiog pririšo prie tvoros ir paliko.. Uždėta lentelė ,,PRIVATI TERITORIJA“, bet tai jos nei kiek nesutrikdė.. Rastas jis Skaudinių ar kažkokiu panašiu pavadinimu kaime, su grandinės likučiu ant antkaklio. Šunelis pasyvus, šiandien jau nieko nevalgė. Kraujo tyrimai rodo labai stiprų uždegimą ir mažakraujystę. Labai reikalinga laikina globa šiltuose namuose su galimybe kasdien atvežti šuniuką į kliniką. Maistu ir viskuo kitu pasirūpintume mes

14231981_1172084206195986_1730796460821609121_o

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *