RUMBA

Rumba iškeliavo anapus 2024 m. vasarį..

Labas, aš esu Rumba. Susipažinkime! Jei atvirai, tai letenėlėj užsisėdėjau ir net pati nežinau kodėl. Esu gražuolė apšepukė, aktyvi, draugiška su žmonėmis (su šunimis nevisais draugauju), gražiai vaikštau su pavadėliu. Labai ieškau mylinčių žmonių, nes jau atsibodo leisti dienas prieglaudoje. Sakau gal draugės ieškai?❤️🔥⚡️🐾

Pažintis su Rumba turbūt kiekvienam įsirėžia į atmintį. Iš pažiūros nerimastinga, itin aktyvi kalytė, demonstratyviai prašo dėmesio ir visaip bando parodyti, kad yra verta to. Ir tie, kas skiria jai laiko, netrunka suvokti, kad ji – nuostabus kompanionas. Rumba dievina pasivaikščiojimus. Tiesa, šiokios tokios jos baimės išduoda buvusio gyvenimo aplinkybes- retkarčiais sutrinka, išgirdusi šaižų traktoriaus burzgėjimą ar intensyvų lapų šnaresį. Tačiau, praėjus keletui sekundžių, ji apsipranta ir toliau smalsiai tyrinėja aplinką.
Rumba klusni, prisitaikanti ir imli. Jeigu, entuziazmo pagauta, užsimano paspartinti pasivaikščiojimo tempą, užtenka timptelėti pavadį, ir ji vėl greta jūsų. Ši kalytė galėtų gyventi tiek mieste, tiek sodyboje. Kiekvieną prisiartinusį ji, rodos, pamilsta visa savo širdimi. Ir, žiūrėk, tu lygiai taip pat pamilsti ją.
Labai labai laukiam, kada Rumba galės mėgautis savo naujaisiais namais, visam laikui pamiršusi, kas yra grandinė…
Vakcinuota, sterilizuota, čipuota, 2016m. gimimo.
Atvykite susipažinti!
Tel. 867612231

 

2018/05/25

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *