PINAVIJA

PINAVIJA

Mūsų nerealioji Pinavija! Ji pats didžiausias sargas mažo šuniuko kūne. Kalytė aploja, o po to apuosto visus, atvykusius į „Šiaulių letenėlę“. Ir prisileidžia ne visus iškart! Pinaviją reikia kiek prisijaukinti, o tada ji tampa meiliausias šuo pasaulyje ir paimta ant rankų meiliai glaudžiasi šalia.

Pinavija jau užsibuvo prieglaudoje, tad labai laukiame norinčių su ja susipažinti. Gražuolė draugauja ir su kitais šuneliais, mat pas mus įpratusi būti gaujoje su visais.

Pinavija sterilizuota, čipuota, vakcinuota, 2018m. gimimo.

Tel. 867612231

 


DIJA RADO NAMUS

Gėris, meilumas, jaukumas. Dija – Pinavijos mamytė. Labai miela kalytė. Dija jau nebe jauniklė, jau apie 10 metų, tačiau prie Pinavijos pokštų dažnai prisijungia su malonumu. Žodžiu, sieloje ji dar jauniklė!

Dija irgi mūsų prieglaudos veteranas… Tai nėra džiugi žinia, tad labai laukiame norinčių priglausti Diją pas save į šeimą. Bent senatvė jos būtų kokybiška ir šilta!

Kalytę atiduotume pagal senjorų programą. T.y. Aprūpintume šunų maistu ir veterinarinėmis išlaidomis iki paskutinio Dijos atodūsio.

Dija sterilizuota, čipuota, vakcinuota, 2008m. gimimo.

Tel. 867612231


PLATA VAIVORYKŠTĖS ŠALYJE.
Likimas šiai gražuolei pagailėjo sveikatos, sutrikęs jos raumenų vystymasis. Dedamos visos pastangos, kad mažoji Plata galėtų kokybiškai gyventi – valdytų savo kojytes, bet kol kas situacija prasta. Ir nežinia, kaip bus toliau. Šiai kalytei būtinas išskirtinis dėmesys, atjauta ir supratimas. Taip pat jai reikalingi mylintys šeimininkai ir jaukūs namai. Mažylė dažnai susiranda atokų kampelį, susisuka ten ir ramiai ilsisi. Tačiau ji labai mielai prisiglaudžia ir paimta ant rankų. Leidžia suprasti, kad žmogaus šiluma jai be galo reikalinga. Plata pasitiki žmogumi, tačiau visų pirma nori atidžiai įsitikinti, kad jūs nekeliate jai pavojaus. Staiga priartėjus svetimam žmogui, ji sunkiai krypuodama bando sprukti. Žinoma, skyrę jai laiko, netruksite prisijaukinti. O tuomet… pamilsite ją taip pat smarkiai, kaip ir visi su ja susipažinę.


PIRMASIS PRANEŠIMAS APIE ŠUNELIUS

2018m. birželio 8d. Vet. Tarnybos prašymu iš asocialių namų Šiauliuose, Basanavičiaus g. į mūsų globą atvyko penki šuneliai – mamytė Dija ir keturi jos 3 mėnesių vaikučiai.  Du šuniukai- Gija ir Dandis- rado namus, tačiau abu – vaivorykštės šalyje, teko šeimininkams atsisveikinti su jais dėl nepataisomų sveikatos problemų…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *