TOBIS

Rado namus. Tobiui nesiseka nu pat mažens… Toje vaikystėje, kai laimingi šuniukai žaidžia, turi šeimas ir yra mylimi, Tobiukas buvo pririštas prie būdos… ? Vėliau, jau atrodė, kad viskas bus gerai, nes šuniukas pateko į šeimą, kurioje galėjo šiltai miegoti ir šėlti su vaikais iki nukritimo… Tačiau, ir vėl nesėkmė- vienam šeimos narių pasireiškė alergija ? Šį pirmadienį buvo padovanotas moteriškei į Varputėnus, o šiandien rastas ant kelio tose apylinkėse… Moteriškė neatsiliepė, o vėliau ir išvis išjungė telefoną.
Labai ieškom Tobiui globos! Mes prie būdos jo nerišim, o vietų neturime, tad jaunas, vos pusės metų Tobiukas, apgyvendintas ankštame narve ?
Tobis linksmas, geras šuo. Labai myli vaikus ir, pažiūrėkite- puikiai vakšto su pavadėliu 
Nors laikinai priglauskite Tobį!
Tel. 867612231

RADO NAMUSTobiui nesiseka nuo pat mažens… Toje vaikystėje, kai laimingi šuniukai žaidžia, turi šeimas ir yra mylimi, Tobiukas buvo pririštas prie būdos… 😢 Vėliau, jau atrodė, kad viskas bus gerai, nes šuniukas pateko į šeimą, kurioje galėjo šiltai miegoti ir šėlti su vaikais iki nukritimo… Tačiau, ir vėl nesėkmė- vienam šeimos nariui pasireiškė alergija 😟 Šį pirmadienį buvo padovanotas moteriškei į Varputėnus, o šiandien rastas ant kelio tose apylinkėse… Moteriškė neatsiliepė, o vėliau ir išvis išjungė telefoną. Labai ieškom Tobiui globos! Mes prie būdos jo nerišim, o vietų neturime, tad jaunas, vos pusės metų Tobiukas, apgyvendintas ankštame narve 😞 Tobis linksmas, geras šuo. Labai myli vaikus ir, pažiūrėkite- puikiai vakšto su pavadėliu 😉 Nors laikinai priglauskite Tobį! Tel. 867612231http://siauliuletenele.lt/tobis-867612231/

Posted by Šiaulių letenėlė on 2018 m. sausio 26 d., penktadienis

2 thoughts on “TOBIS

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *