TOPSĖ

Rado namus!

Žinom, kad kiekvienas gyvis 💕 laukia tiek, kiek jam likimas lemia laukti savo tikrųjų šeimininkų. Kartais tai trunka ne savaitę, ne mėnesį, bet metus… kitus… nejaugi negalim pasipriešint Topsės likimui ir padėti jai greičiau surasti namus? Ji visiška ramuolė, santūri. Dalinames globėjos Eglės skelbimu! Mes tikim, laukiam ne stebuklo, o tavęs, mielas būsimas šeimininke!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156911335789284&id=785164283

Žinot, kokie šuneliai patys mieliausi? O gi tie, kurie matę savo gyvenime ir juodo, ir balto. Tai juos padaro išlaikytais, suprantančiais kiekvieną žmogaus judesį ir vertinančiais dėmesio akimirkas. Cha, ir pati mūsų Topsė juodai balta :). Topsė gyveno paskutinius metus su senyvo amžiaus moteriške. Ir kaip suprantame, neretai senyvo amžiaus žmonėms sušlubuoja sveikata. Tad Topsės išvedimas į lauką priklausė tik nuo kaimynų gerovės. Topsė – labai rami, tyli šunytė, kuriai pasaulis atrodo didelis ir šiek tiek bauginantis, nes nevažinėjo nei su mašina, nei daug bendravo su žmonėmis, apart savo šeimininkės ir kaimynių, kurios ją vedžiodavo. Topsei reikia šeimos, kuri išmokys vėl džiaugtis aktyviu gyvenimu.

Sterilizuota, vakcinuota, čipuota, apie 5m.
Tel. 867612231

Skubu! Šandien Topsė atkeliauja į mūsų globą! Bet gal tokiai nuostabiai kalytei pavyktų išvengti prieglaudėlės, gal atsirastų žmogus, norintis ją priimti į savus namus? 

Labai norime padėkoti kirpėjai Ingai už mūsų globotinės kardinalius Topsės pokyčius! Šunytė iš didelio žieminio pūkų kamuoliuko persirengė į madingą veliūrinį vasarinį kailiuką 😉 Dabar Topsei ir vaikščioti lengviau ir jokie karščiai nebaisūs 🙂 pasikeitusi Topsė ieškos namų, kuriuose galės jaustis saugi bei mylima, nes mūsų Topsė labai rami ir jautri mergina. Kalytei apie 3m. Norintys susipažinti su mūsų veliūrine mergaite skambinkite +37067612231

Mūsų Topsei, kuri randasi laikinoje globoje jau nuo pavasario, reikalinga pagalba! Jos globėja yra senyvo amžiaus moteris, turinti problemų su kojomis. Topsė tokia kantri mergytė- niekada nieko nedaro namie, o išvesti į lauką ne visada yra galimybė. Ieškome žmogaus, galinčio ryte ir vakare išvesti Topsytę pasivaikščioti, būtų galimybė sumokėti kažkiek. O taip pat dairomės naujo šeimininko, kuris būtų švelnus, ramus, nes Topsė labai jautri ir gerutė. Kalytė sterilizuota, skiepyta ir ženklinta mikroschema.
Topsė globojama Trakų gatvėje, Verpsto kieme, tel. 867612231

Vaizdo įrašas <3

viso-ekrano-uzfiksavimas-2017-01-12-132554-bmp

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *