ŽAIBAS

Sveiki, esu Žaibas.
Tokį vardą man davė viena Letenėlės savanorių, kuri mano kailiuke pamatė žaibą. Jei tai tas reiškinys, kuris gąsdina visus iš dangaus, tai iškart pasakau- manęs bijoti nereikia. Esu labai ramus ir taikus.Kai vaikštau su savo kompanjonu Bučiu,labai sparčiai mokausi iš jo paklusnumo, nes matau,kaip mano globėja džiūgauja dėl to,ir man tai labai malonu! Malonu būti maloniam.
Gyvenu dar ir su katyte Matilda. Kai labai jau norisi ją pauostyti, ji truputį šnypščia ant manęs, bet aš nebijau, nes ji labai gera.
Dažnai važiuoju į prieglaudą kartu su visais. O ten tai smagumėlis! Tiek draugų! Su visais galima pažaisti, palakstyti normaliai. Kai grįžtu vakare namo, būnu pavargęs ir labai saldžiai miegu…lovoje… Man čia gyventi labai patinka, bet, kad ir kaip liūdna, suprantu- reikia užleisti vietą kitam globotiniui,kuris ateis po manęs ir mokysis būti geras šuo.
Aš jau pasiruošęs, nusiteikęs. Bet,jei norite mane uždaryti patį vieną voljere, tai NE NE NE,aš nesutinku! Aš ieškau kambarioko, su kuriuo galėčiau gyventi draugiškai, dalintis lova ir smagiais kelionių įspūdžiais. Esu nekvailas, nors man tik penki mėnesiai. Pakovosiu už savo teises! Aš būsiu labai labai geras šuo! Ką čia būsiu,jau esu! Netiki? Paskambink mano globėjai, ji tau patvirtins,kad nėra nei lašelio melo. Aš- ne melagis,aš- rimtas šuo.
Paskelbiu telefono numerį, skambink, pasikalbėsim;)
867612231

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *