ZOJA IR MAŽYLIAI

Mūsų Zojai nesiseka.. Neilgai pagyveno pas naują globėją, ir vėl reikia kraustytis kažkur ? Butas parduotas, naują susirasti, kur būtų pigu ir leistų apsistoti du šunimi, sunku.. Prašome pagalbos surasti Zojukei naują globėją! O gal kažkas iš Jūsų turi butą išnuomoti pigiai, kur galėtų ramiai gyventi žmogus su pagyvenusiu šunimi, kuris yra ramybės įsikūnijimas namuose?

Zoja 🙂

————————–

Mūsų Zoja, rugsėjo mėnesį besilaukianti išgelbėta iš Gruzdžių sanitarinės tarnybos, išaugino vaikus, išleido juos į platųjį pasaulį ir… susirgo.. 🙁 Dabar ji gyvena Joniškyje pas laikiną globėją Indrę, kuri irgi susirgo.. Zoja jau pasveiko, jai buvo blogai su inkstais, tad mes jos lauke jokiu būdu negalime apgyvendinti.. Kreipiamės į JUS, padėkite! Globėja vasario mėnesį išvažiuoja, o dabar serga plaučių uždegimu, jai per sunku vienai pasirūpinti ir savimi, ir Zoja.. Labai ieškome jai naujų namų arba laikinos globos, nes mes negalime jai suteikti tinkamų sąlygų, tokia kalytė voljere neišgyventų! Galėtume atvežti. Tik išgelbėkite mus šioje situacijoje!
Zoja – 6-8m. amžiaus, rami, taiki, vidutinio dydžio kalytė.
Laukiame Jūsų skambučių tel. 867612231

 

 

Zojos mažyliai rado namus.

Zoja su savo turtu, atsineštu pilvelyje, ir pasidalinusi su mumis tuo džiaugsmu 🙂 Ačiū, tau, Zoja, nes vaikeliai tavo tikrai nuostabūs! 🙂 Kaip bebūtų gaila skirtis su jais tau, o ir mums, deja.. Toks jau tas šuniškas gyvenimas.. Nieko, mes ir tau, Zoja, surasim namus, kuriuose tu būsi mylima, gyvensi šiltai ir sočiai 😉 Na o Zojos vaikeliai jau dairosi namučių, nes yra pakankamai savarankiški, o rudeniški orai tokiems trumpakailiams pypliams trukdo mėgautis vaikyste 🙂 Šuniukai gimę rugsėjo 18 dieną, patys valgo, yra nukirminti. Mamytė jų yra truputį didesnė, nei iki pusės blauzdų. Dvi kalytės, abu tamsūs berniukai, o daugiau neskiriam, nes visi vienodi 🙂

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *