PERIMTIEJI

VISI TAKSIUKAI RADO NAMUS
Porelė Dama ir Kozeris rado vienus namus!
Dar liko du 2-3m. taksiukai Dama ir Kozeris, išsamiau tel. 867612231

Labai norėtųsi, kad mūsų ,,batukų“ tėveliai, Dama ir Kozeris, rastų vienus namus.
Jie atvykę pas mus kartu, kartu gyvena, labai gražiai sutaria, viskuom dalinasi, o kai žaidžia- švelniai kramsnoja vienas kito ausis.

Jau buvo atsiradę tokie šeimininkai, bet jie užtruko užsienyje, tad bandom laimę iš naujo.
Be galo meilūs, labai patinka būti ant rankų, labai gražiai moka užsikloti 😉
Beje, puikiai vaikšto abu kartu su pavadėliais.

https://siauliuletenele.lt/klausimynas/
Kerzas, Tapkė (Temsta), Slidė (Sida), Tuflis rado namus!
Tapkė, Slidė, Kerzas ir Tuflis dairosi namų 😉
Kai ieškome namų paprastam šuniukui, yra lengviau. Tada dėl jo kreipiasi tik tie, kuriems ,,įkrito į širdį“ būtent tas šuniukas. Kai dovanojame mažylius, daugelis nežiūri perdaug į šuniuko ypatumus, nes ieško mažo. Sunkiausias uždavinys surasti tinkamus šeimininkus šuniukui, kuria yra panašus į kažkokią paklausią veislę… ir, negama to, yra mažas… Norinčių tada atsiranda labai labai daug.
Kaip atrinkti tą tinkamą šeimininką? Uždavinys, vertas analitinio proto, psichologijos pagrindų ir tiesiog paprastos žmogiškos nuojautos.
Turime keturis tokius 3 mėnesių šuniukus, paimtus iš netinkamų sąlygų ir dėl nelegalaus dauginimo. Jų mamytė ir tėvelis irgi pas mus. Visus juos mums pristatė VMVT.
Pradedame visai šeimynai ieškoti atsakingų šeimininkų.
Prašome įvertinti savo finansines galimybes, fizinį aktyvumą (šie šuniukai turi medžioklinių genų, jiems reikia ilgų pasilakstymų gamtoje, jie raus urvus kieme, jei neišvesite ar neišvešite patenkinti jų instinktus miškuose, laukuose).. Jie pageidaus miegoti po kaldra jūsų lovoje. Jie turi charakterį, kuris neleidžia pasiduoti taip lengvai auklėjimui, tad norėtume, kad būsimi šeimininkai jau būtų turėję taksiuką, ar būtų pasidomėję ir žinotų, kokie jie ypatingi ir protingi. Seniai viename žurnale buvo statistiniai duomenys apie atskirų veislių šunų protą. Taksai buvo ketvirtoje vietoje po vokiečių aviganių. Jei vokiečių aviganis jaučia malonumą, galėdamas tarnauti žmogui, tai takso protas verčia jį savarankiškai mąstyti ir paklusti tik toms komandoms, kurios jam atrodo logiškos.
Tiek trumpai apie pagrindines jų savybes. Nežiūrint jų grožio, tinkamumo gyventi bute, jie yra reiklūs šunys.
Todėl, pirmiausia prašysime užpildyti anketą.
Sekantis žingsnis- laukti. Iškart atsiprašome, jei su Jumis nebus susisiekta per septynias dienas nuo anketos pateikimo. Tam, kad susisiektume, anketa turi patraukti dėmesį. Į klausimus atsakinėkite įsigilindami, išsamiai. Kartais puikūs potencialūs šeimininkai neskiria pakankamai dėmesio, pildydami anketą…
Ačiū už supratingumą!
Dar vienas momentas- už šiuos šuniukus prašysime didesnės, nei įprastai, aukos kitiems prieglaudos gyventojams. Tai vienas iš būdų atrinkti potencialius šeimininkus.
Šuniukai pilnai vakcinuoti ir ženklinti mikroschemomis.

 

Šuniukų būrelis perimtas iš žmogaus, kuris augino ir daugino juos baisiomis sąlygomis, nors badu nemarino, tačiau aptiktus visus augintinius be jokių įkalbinėjimų sutiko atiduoti į mūsų globą.

BRITA

ŠERA

ČIOLĖ