IEŠKOMI LAIKINI GLOBĖJAI

IEŠKOME LAIKINŲ GLOBĖJŲ MŪSŲ AUGINTINIAMS!
Prašome pagalbos žmonių, kurie galėtų tapti mūsų numylėtinių laikinaisiais globėjais. Laikina globa labai padeda gyvūnui greičiau socializuotis, atsigauti po patirto streso ar ligos/traumos ir tai pirmas žingsnis prieš surandant naujus namus.
Padėdamas gyvūnui suteiksite jam šansą patikėti žmogaus gerumu, o taip pat, atsilaisvinusi vieta prieglaudoje, leis mums suteikti daugiau pagalbos tokio pat likimo draugams.
  • KAIP LAIKINOJI GLOBA PADEDA GYVŪNUI?

Laikinoji globa yra labai svarbus veiksnys gyvūno reabilitacijai, o taip pat tai suteikia daug daugiau šansų jam surasti savo tikruosius namus.

Dauguma šunų ir kačių atkeliauja pas mus iš tokios aplinkos, kurioje neturėtų gyventi joks augintinis. Jie ateina su įvairia patirtimi – kas negavo pakankamai dėmesio ir rūpesčio iš žmogaus, kas buvo smurto aplinkoje, ar tiesiog paliktas likimo valioje… Gyvenimas pas laikinuosius globėjus padės gyvūnui atstatyti pasitikėjimą savimi, žmogumi ir priprasti prie normalaus gyvenimo būdo.

  • KODĖL IEŠKOME LAIKINŲ GLOBĖJŲ?
Šiaulių Letenėlėje turime be galo daug mielų, jautrių, energingų šuniukų bei užsisklendusių savyje katyčių. Mes be galo džiaugiamės, išlydėdami visus savo gražuolius į naujus namus, bet tai, dažniausiai, būna mūsų ryškiosios prieglaudos asmenybės, kurie pasitinka Jus tik atvažiavus į prieglaudą ir apipila visus savo dėmesiu. Tačiau yra kuklesnių, kurie labai bijo naujų žmonių ir taip skaudu, kai žmonės negali jų pažinti – kiekvienas individualus, kiekvienas su savo charakteriu ir savo mažomis baimėmis.
  • KAIP TAPTI LAIKINU GLOBĖJU?
Mes labai norėtume iš pradžių su Jumis susipažinti, todėl prieš duodant gyvūną į laikinąją globą prašytume Jūsų užpildyti anketą.
Sekantis žingsnis būtų atvažiuoti bent kelis kartus į prieglaudą ir susipažinti su gyvūnais bei pabendrauti su mūsų globotiniu, prieš pasiimdami jį namo.
  • KO MES TIKIMĖS IŠ LAIKINŲ GLOBĖJŲ?
Svarbiausia, kad žmogus būtų pasiruošęs priimti gyvūną į namus. Ieškome žmonių, kurie bent kažkiek išmano apie šunų ar kačių(priklausomai nuo pasirinkimo) auginimą bei auklėjimą. Taip pat tokių, kurie turi kantrybės ir supratingumo, kurie skirs augintiniui pakankamai dėmesio ir švelnumo.
  • KO GALITE TIKĖTIS IŠ MŪSŲ?
Kad padėsime viskuo, kuo tik galėsime: maistu, visomis būtinomis priemonėmis, prireikus- veterinarinėmis išlaidomis, mūsų ir prieglaudos savanorio Audriaus, Šuns elgesio korekcija , diplomuoto specialisto patarimais.
Jei norėtumėte užduoti klausimų, kurie padėtų apsispręsti, lauksime skambučių telefonais
867612231 Ingrida (vadovė)
861200420 Roberta (bendrais klausimais)
8609 97287 Karolina (šunys)
860262931 Žaneta (Zoknių katytės)

http://bit.ly/globejo_anketa


 

IEŠKOMI LAIKINI GLOBĖJAI!Kasdien į mus kreipiasi žmonės su prašymais priimti rastus, pamestus, paliktus, sergančius…

Posted by Šiaulių letenėlė on 2018 m. rugpjūčio 1 d., trečiadienis

Ligoniukų niekas nenori…? Ar tikrai?? Deja, taip…😥liūdna, bet kas tau norės valyti bėgančią nosytę ar išvalyti…

Posted by Šiaulių letenėlė on 2018 m. liepos 4 d., trečiadienis

18 thoughts on “IEŠKOMI LAIKINI GLOBĖJAI

  1. Noretume tapti globejais,labai mylim augintinius ir tikrai viska padarysime Pelytei kad turetu nuostabu gyvenima

    1. Jei norėtumėte tapti laikina globėja, labai lauksime skambučio 867612231 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *