AIDOS ŠEIMA

Aida rado namus.

Aida rami, protinga asmenybė. Ne ne apie kokią savanorę kalbam, o apie katyte Aidą 😊😊😊 ištikrųjų mūsu Aida ir rami, meili, ir protinga katytė. Gal šiek tiek ji save mato princese, nes kiti katukai jai ne draugai. Na taip, princese gali būti tik viena katytė 😃🐱 o žinot koks Aidos išskirtinis bruožas? Ji tokia stambuolė ir minkštuolė, kad negalima jos nemylėti. Taip kaip ji myli maistą 🍰 tik įsikūrus AKROPOLIS | Šiauliai parduotuvės KIKA namelyje, patikrino ko yra dubenėliuose 😊 o ir namelis ten mažokas jos minkštumams. Tad nesnausk, nes princesė Aida laukia kada padovanosi jai visus savo namus 😊

Visi mažyliai rado namus. Mamytė Aida dar ne. Katytė jau sterilizuota, čipuota ir vakcinuota, 5m. Tel. 868797671

Runcė ir Murka su savo šeima ir Kamuoliukas!


Katytė Aida su 4 savo mažiukais išvyko į Kauną pas kitus du mažylius, kurie savo mamos neteko… Deja… sužinojome, kad įvaikiukams nepavyko išgyventi..


PRAŠOME PAGALBOS!
Pas mus prasidėjo mažylių metas…
Kasdien sulaukiame prašymų padėti, o dažnai sugautos katės jau turi savo pilveliuose kačiukus, kurie kelių dienų bėgyje ateina į šį pasaulį.

AIDA, katytė iš Aido gatvės, buvo atvežta mums dėl to, kad vaikščiojo ant trijų kojyčių. Buvo baiminamasi, kad lūžo koja, nes vienos nemynė.. Šiandien keliavom pas veterinarus apžiūrėti kojos, kuri visiškai, pasirodo, sveika. Tačiau, kelionėje Aida pradėjo gimdyti…
Netikėtai į šį pasaulį atkeliavo jau 3, gal 4 kačiukai… Nesinori trikdyti tokį mistiškai svarbų momentą, tad skaičiuosim vėliau ,,derlių“.

O dabar, kol stebim, kaip dar vieni mažyliai keliauja čia, ,,sukam galvas’, kur ir juos apgyvendinti…
Neturim vietos, kur maži kačiukai saugūs, kur mes jaustumėmės saugūs. Prieglaudos sienos jiems labai pavojingos.

Mažučiukams kačiukams su mamytėmis labai reikia laikinos globos. Tik globėjų namuose jie turi galimybę augti sveiki ir drūti.
Turime kelias globėjas, kurių globotinius taip pat privalome aprūpinti maistu ir kraiku.
Labai trūkstame kokybiško maitinančių mamų ir pradedančių maitintis kačiukų maistelio. Geros kokybės maistas labai svarbus, auginant stiprų mažylių imunitetą.

Padėkite mums pasirūpinti vis naujomis šeimynomis, kurios byra lyg iš gausybės rago!

Tel. 867612231, 868797671

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *