BELA

Bela jau labai ilgai užsibuvo pas mus.. Tokia graži, nedidelė kalytė, bet jos niekas nepastebi kažkodėl.. Nusprendėme labiau atkreipti Jūsų dėmesį, papasakodami apie ją, apie jos privalumus, nes trūkumų ji neturi 😉
Bela atsirado pas mus kartu su savo dar trimis draugais iš vienos sodybos, kurioje gyveno su savo senyvo amžiaus šeimininke. Kaip dažnai nutinka, šeimininkė susirgo, nebesugebėjo pasirūpinti savo draugais keturkojais, ir štai- visi jie atsirado pas mus. Bela, visą laiką gyvenusi namie, dabar šąla lauke. Ji jau priprato prie tokio gyvenimo, bet esame tikri- nepamiršo, ką reiškia miegoti lovoje.. Labai subtilaus charakterio, juodo it sabalas, kailiuko turėtoja, galėtų sėdėti ant kelių pas žmogų ilgai ilgai. Tiesa, ne kiekvienam- reikia užsitarnauti Belos draugystę. Automobiliu su ja galėtumėte keliauti į pasaulio kraštą- jai tai labai patinka- gulėtų ilgai net nejudėdama 🙂 Draugiška Bela ir su kitais šunimis.
Labai prašome pastebėti šią 9 kg mergaitę! Ji dar jaunutė, maždaug 2 metų, jai visas gyvenimas priešaky! Gal ieškote sau draugo kaip tik dabar? Pabandykite priimti Belą į savo namus- ji tikrai turėtų pateisinti Jūsų lūkesčius! Kalytė yra skiepyta ir sterilizuota.
tel. 864785996

fb_img_1484045086436 fb_img_1484045081083 fb_img_1484045073468

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *