Garažų kačiukai

Meslva Fela rado namus globėjos šeimoje. Juodžiausias silpniausias mažylis ir paaugęs baltai juodas Indigo neišgyveno. Šviesiausia mažylė rado namus.


Kiek kainuoja kačiuko išgelbėta gyvybė?- truputis neabejingumo, laiko, užsispyrimo ir begalinio noro padėti…
Vakare grįžus po darbo, apie 21 val. išgirdom mažo katyčio intensyvų kniaukimą, kuris nekėlė abejonių- jam reikia pagalbos!
Kražių gatvelėje, Šv. Jurgio bažnyčios teritorijoje esančiame mediniame garaže, pačiame giliausiame jo kampe iš kažkur atsiradęs kačiukas gailiai kniaukė ir reaguodamas į balsą, vaikščiojo palei sieną viduje.
Įeiti nebuvo galimybės, užrakinta. Paskambinom 112, prašėm iškviesti policiją, bet atsiuntė gaisrinę. Taip gavosi dar geriau, nes išvydę gaisrinės automobilį, Kražių gatvelės gyventojai išbėgo į gatvę, o tarp jų atsirado žmogus, turintis atsakingo asmens telefoną.
Labai nepatenkintas, bet atvažiavo ūkvedis ir atrakino garažą. Tarp daugybės daiktų, už sukrautų lentų, radom šį grožį 🙂 Jis tiesiog pats atskubėjo į nuleistos rankos saują ir buvo išgelbėtas!
Gyventojai sakė, kad jau ir vakar girdėjo kniaukimą… dar viena para be maisto ir vandens mažyliui būtų lemiama…
Dabar belieka padėkoti 112 tarnybai, gaisrininkams, ūkvedžiui ir Martinos šeimai, kurie globoja neseniai rastus garažų kačiukus ir neatsisakė priglausti dar vieną mažylį ❤️
Mes dėsim visas pastangas, kad nepalikti jūsų likimo valiai, aprūpinsime kraiku, konservais ir viskuo, ko tik prireiks!
Rasim mažiukams gerus namus!

Tel. 867586348

https://facebook.com/story.php?story_fbid=2986617221409333&id=715330268538051

 

Neišgyveno… naujuose namuose susirgo ir … katukas paliko ši pasaulį..

Rado namus. Baltai juodas Indigo vėl ieško namų! 5mėn., čipuotas.