JEKATERINA

Kai gyvenimo iššūkiai tik sustiprina…
Žinot gyvūnai, kaip ir žmonės, vieni,ištikus bėdai liūdi, kiti savo liūdesį slepia po linksmumo kauke. Taip ir Jekaterina, išmesta prie Grafo Zubovo viešbučio, ne gana to, dar po širdele nešiojanti ir kitas gyvybes. Deja, nelemta toms gyvybėms buvo likti šiame pasaulyje, virusai buvo negailestingi.. Tiek negandu išgyvenusi katytė, matomai savo skausmą slepia po dar vaikiška išraiška ir elgesiu.
Jekaterina – išraiškingų akių savininkė, akrobatė ir šuolių virtuozė. Tokie žodžiai atspindi jaunos katytės charakterį. Bet neapsigaukit, kai nori Katerina moka ir palaukti, ir ramiai pagulėti šalia. Katerina tokia sociali, kad gana neblogai vaikšto su pavadėliu, domisi aplinka ir smalsauja pamačiusi bet kokį gyvį. Jei nori, kad tavo gyvenimas įgautų daug atspalvių ir nebebūtų nuobodus, priglausk Kateriną į savo namus  Katerinai be galo trūksta žmogaus dėmesio ir meilės. Tai aktyvi katė, kuri visad nori būti dėmesio centre. Skiepyta ir sterilizuota. Tel. 869083564

Dar gegužės mėnesį į Grafo Zubovo viešbutį atklydo katytė Jekaterina  dabar ji – Šiaulių letenėlės globoje  Vaizdo įr. ?

KIENO?

Jakaterina Šiaulių letenėlės globoje 🙂 tel. 869083564IEŠKO NAMŲ!Į Grafo Zubovo viešbutį atklydo katytė Jakaterina ;), pasigedę ar galintys suteikti prieglobstį skambinkite 868167458!

Posted by Šiaulių letenėlė on 2017 m. gegužės 19 d., penktadienis

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *