MOKA

RADO NAMUS

DĖMESIO! DĖMESIO! DĖMESIO!
Džiugi žinia-Mokai pati akytė pagijo, laukėme, kol galėsime operuoti, nes parsivežėme rujojančią, tai buvo baisu, kad nebūtų ,,prisižaidusi“ su berniukais 🙂 Bet viskas praėjo gerai 🙂.. Tad ši kalytė be jokių problemų gali būti dovanojama!:)Po atliktos sterilizacijos, Moka glaudžiasi laikinoje globoje, tačiau jau atsigavo! Neleiskite mažylei grįžti atgal į prieglaudą!…
Rami, tvarkinga (reikaliukus atlieka lauke), mergytė. Moka kaip ir daugelis gyvūnų į šiaulių letenėlę pateko iš Gruzdžių karantinavimo tarnybos. Iš baikštaus šuniuko,kurį parsivežė savanorė, Moka tapo, dėmesio ir meilės reikalaujančia šunyte. Mergytė labai sargi, šiek tiek prisibijo vyrų,kas čia žino ką jai teko patirti per savo neilgą gyvenimėlį, tačiau matosi, kad labai nori bendrauti. Bijo didelių šunų,galbūt dėl to, kad nenori užleisti savo lovelės. Moka maža mergytė su didele širdute, kuri atiduotų savo visą meilę busimiems šeimininkams!
Moka šiandien geros moterytės dėka,apsikirpo nereikalingus plaukučius, išsišukavo povilnį ir visa iškvėpinta nori labai labai turėti savo namučius! Moka – tikra dama,gali sedėti ir žiūrėti į veidrodį valandų valandas,mėgsta šukuotis ir labai noriai ir ramiai elgiasi atliekant visas švaros procedūras (maudymasis vonioje, kirpimas, ausyčių valymas). Ši damutė labai draugiška, ramiai važiuoja automobiliu. Gražiai vaikšto su pavadėliu. Labai imli mokslams, užteko kelių minučių, kad suprastų komanda sedėti. Supranta žodį FU, negalima. Mėgsta gulėti ant kelių, grįžus visad džiaugsmingai pasitinka! Dalinkimės ir suraskim šiai damutei namus ir neleiskime grįžti į prieglaudą!

2015-01-12

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *