LAKIS

RADO NAMUS

Ar turiu teisę būti laimingas? To, turbūt esame savęs paklausę ne vieną kartą. O ar galime padaryti taip, kad bent kita širdutė būtų laiminga? Galime. Nebežinau, net kur ir berašyti apie Lakio situaciją, ji beviltiška, o pabaigos taip noris pagaliau ir šiai istorijai. Jeigu jūs negalite suteikti namų šilumos, tai prašau pasidalinti, juk nežinome, gal tas žmogus įžvelgęs šuns skausmą yra jūsų draugų rate. Bent šiuo atveju, tai Lakiui PASKUTINIS šansas būti pastebėtam.

Lakis 3 metų šunelis, per gyvenimą nėra pajutęs meilės ar namų šilumos. “šeimininko“ atiduotas į Gruzdžių karantinavimo tarnybą (mirti), nes mėgo pjauti vištas. Na, ir galbūt dėl to, kad griaužia viską kas iš medžio, o gal Lakis tiesiog norėjo dėmėsio (šiek tiek pabarimo ) tam, kad įrodyti, kad nėra pats blogiausias šuo?
Taip tikrai tikrai nėra! Kiek daugybę teigiamų savybių turi šis šuo, nekalbant jau apie jo unikalią išvaizdą (pvz.:viena ruda letena). Lakis visose nuotraukose laimingas, šypsosi, o širdutė tik plyšta iš skausmo, kad staiga tapo nereikalingu, beverčiu, blogu ir, kad šeimininkų akys matė tik jo užmigdymą. BET, Dėkui Dievui, o gal žmonėms kurie nėra abejingi gyvūnams? Bet kokiu atveju ačiū tiems, kurie Lakį pastebėjo, kaip išskirtinį šuniuką turinti teisę gyventi ir kurie deda visas pastangas, kad Lakis surastų namus, tačiau viskam ateina laikas…
Lakis yra energingas, jaunas, aktyvus, žaismingas, draugiškas, meilus ir visoks koks šuo. Paskiepytas, po baisaus išsikraustymo iš karantinavimo įstaigos, puikiai socializavosi naujoje aplinkoje laikinųjų globėjų namuose. Ko dar trūksta, kad jį pastebėtų?
Šuo gali gyventi ir voljere, bet ne mediniame. Ir žinoma, be vištų draugijos…

Ir štai visa situacijos esmė, jis NEBEGALI gyventi pas globėjus, per ilgai užsibuvo, o namų reikia. Kas laikina, tas laikina. Lakis maldauja namų ir šeimininkų, kitaip pergrūstos prieglaudos, kad ir kaip gaila, taps jo sekanti stotelė.

Gal yra žmonių gyvenančių name, sodyboje, trūksta šuns voljere, ar tiesiog draugo šalia kuris gavęs antrą šansą bus pats geriausias, ištikimiausias ir pats pačiausias šuo?
Kreiptis tel.nr: 861839569

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *