LORDIS

Lordis rado namus
Lordis jau ilgai gyvena pas mus…
Didelis ir labai gražus šuo. Kokių namų jam ieškom? Ogi tokių, kur jis turėtų didelį aptvertą kiemą ir laisvę judėti jame.
Kokio šeimininko jam ieškom? Ogi tokio, kuris turėtų kantrybės ir žinių apie šunų psichologiją.
Ne vien todėl, kad tokiam šuniui reikia išmanančio žmogaus. Dar ir todėl, kad kažkas jam yra nutikę jo praeitam gyvenime, ko mes nežinom. Lordis nuo pirmos dienos prieglaudoje labai keistai reaguoja į maisto dėjimą ir vandens pylimą. Kitaip tariant- saugo savo dubenėlius. Greičiausiai, buvo erzinamas.
Bet per beveik pusantrų metų gyvenimo mūsų sodyboje labai pasikeitė, žino komandas, pabūna jau ramus, kol padedam maistą Mes jį išvedam pasivaikščioti, jis yra žaismingas, visiškai neturi agresijos šunims, o su žmogumi, kurį pažįsta ir pasitiki, yra net meilus.
Vienas kinologas patarė jį tiesiog maitinti iš rankos, nenaudojant dubenėlio. Per laiką turėtų visiškai dingti tas įprotis…
Labai labai svajojam apie tokį šeimininką mūsų Lordžiui 
Tel. 865429703, 867612231

 

Lordis atvyko liepos 18d. į mūsų globą Sneigiuose iš Kelmės rajono, nes jo šeimininkas išvyko į užsienį… Dar bandome perprasti šuniuko elgesį, nes po kol kas dar jis išsigandęs ir piktas… Lordžiui apie 4m.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *