MARGO

RADO NAMUS

Margo nustebins tą, kuris mėgsta aktyviai leisti laiką su šunimi. Ne ne, jums nereikės su ja bėgti krosų, bent jau tikrai nebūtina 😉 Bet jei susirasite aikštelę ir rankoje turėsite kamuoliuką, virvę ar pliušinį žaisliuką, patikėkit- Margo su didžiuliu malonumu bėgs ir neš, bėgs ir neš… Padės prie kojų ir vėl žiūrės jums į aks- dar ir dar 😉 Tie, kas ją prarado, tikrai išmokė Margo žaisti. Bet ir ,,į kailį“ yra gavusi, panašu… Margo trumpam spaudžiasi prie žemės kiekvieną kartą, kai prie jos prieina žmogus. Bet šiaip tai ji labai linksma, labai žaisminga ir miela, truputį mažesnio už vidutinį dydį kalytė. Draugiška su šunimis. Su ja reikia elgtis švelniai, negąsdinti- tada ji atsiveria pačiom nuostabiausiom spalvom 😉
Vakcinuota, čipuota ir sterilizuota.
Tel.867612231


 

Kartais būna taip… prireikia labai daug laiko, kad šuniukas pirmiausia nustotų stresuoti, tada sekantis žingsnis- pratinimas prie pavadžio.

Margė sugauta plikomis rankomis vakar vienos senyvo amžiaus moteriškės sodyboje, nes tik pamačiusi rankoje pavadį, sprukdavo į šalį.
Laimei, apie metus laiko turinti kalytė visiškai nesigynė… Žmogui labai nuolanki, bet su pasitikėjimu teks padirbėti.

Kviečiame mums į pagalbą tuos, kurie norėtų prisidėti prie Margės socializacijos! Mūsų pačių rankos tik kelios, o jai reikia labai žmogaus… net užsimerkia glostoma.
Antkaklis jai visai nejaukus, dabar bandom pratintis prie petnešų.
Jei turite laiko ir galimybių, atvykite pas mus- čia jų labai daug… kuriems reikia rankų švelnumo 😉
Tel.867612231

Vaizdo įrašas

Į Norušaičių kaimą Šiaulių rajone buvo atklydusi kalytė! Meili, leidžiasi glostoma, valgo iš delno, tačiau nesileidžia pririšama prie pavadėlio, lakstė palaida sodyboje. Dabar mūsų globoje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *