MYNDĖ – „Lesėje“

IŠKELIAVO Į VILNIAUS LESĘ.

MYNDĖ

Kažkoks košmaras! Mynde, dabar jau tapęs Biliu sugrįžo pas mus. Po daugiau nei poros mėnesio priežiūros, pradėjo pulti ant mažesnio vaiko. (Nors iš pradžių buvo paimtas laikinai ir norėjo pažiūrėti kaip prie visko adaptuosis, ar nepuls, praėjus pusantro mėn pasirašėme dovanojimo sutartį, nes buvo viskas gerai, tiko ir patiko, ir štai..) Ar tai tiesa ar ne težino patys buvę šeiminkai. Net nebežinome ką net ir komentuoti… žinome tik vieną, Myndei-Biliui reikalingi NAMAI, nes prieglaudoje grįžus iš namų aplinkos bus jam pragaras ir didžiulis stresas, nes laisvų voljerų 0, tik narvai, kur komforto nėra.
Su Biliu buvę šeimininkai lankėsi pas kinelogus mokės reaguoti į vardą, moka komandas sedėti ir fu. Mašinoj važiuoja ramiai, ant sedynių nelipa. Mokosi noriai ir greitai. Labai sargus. Nemėgsta girtų žmonių, nedraugauja su kitais šunim ir katėm ir vištom ir visais kitais gyvūnais. Labai žaismingas, žaidzia lyg nemokėdamas kartais užgaudamas dantimis rankas, bet ne specialiai. Tikrai visiškai pavydus mažiems vaikams. Į lauką prašosi.

Mynde nepakenčia tiek mažų tiek didelių šunų draugijos, apie kates – nerizikuojame kalbėti, o visa kita – geranoriškas, nori būti nuolat vedžiojamams ir labai patinka, kai juo rūpinasi 🙂 Jam 2-3 m. Skiepytas, kastruotas. Nuostabus, jaunas, veržlus mišrūnas. Stebimės, kad jis buvo atiduotas mirčiai, o gal dėl savo veržlumo netyčiom ten ir pateko? Belieka spėlioti.

Mynde – ganėtinai pavydus ir dėmesio reikalaujantis mūsų globotinis, kuris iškeliavo į Vilniaus „Lesę“ per patį sunkųjį laikotarpį, kai turėjome kraustytis iš buvusių patalpų.. Ačiū labai Lesei už suteiktą paramą ir suteikus Myndei prieglobstį|! Jaučiame didelį dėkingumą ir atsakomybę už šį šuniuką, tad labai prašome atkreipti dėmesį į jį.. galbūt,tai būtent tas šuo, kurio jūs ieškote.. Atstumas nėra kliūtis – viską suorganizuotume.

Daugiau info tel.: 867612231

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *