NAMINUKAS

Lapkričio 28d. buvom Kaune pasirodyti Diržinauskui. Simuko akys susprogo, atsivėrė opos, kraujais pasruvo. Pats per savaitę valgyti nepradėjo, o globa jam taip ir neatsirado. Galėjom operuoti- išimti akis ir sukabinti žandikaulį, tačiau matyti jį taip besikankinantį buvo labai gaila, o ir vadovei globoti tokį katiną sunku, kai jos reikia dar 250 globotinių. Sunku buvo priimti tokį sprendimą, bet siamukas išleistas į vaivorykštės šalį… 🙁


 

Naujausias vaizdo įrašas

PAGALBOS!
Ačiū visiems už moralinį palaikymą ir aukojamas lėšas Siamukui!
Tačiau, be žmogaus, galinčio priimti kačiuką savo globon ir pasiaukojančio jo labui, mes esame bejėgiai… 🙁
Siamukas pats nesugeba valgyti, nes jam labai sunku ryti, yra dehidratavęs. Todėl šiandien pradėjome maitinti per zondą, įvestą į nosiaryklę. Taip maitinamas jis turi būti kas dvi-tris valandas, o tuo pačiu, kas valandą lašinami lašiukai į akis…
Kai laukia dešimtys Letenėlės globotinių, ir begalė gatvėse besiblaškančių, labai brangus laikas, kurį turime paskirstyti tolygiai…
Be galo esame dėkingi Veronikai ir Agnetai,vet. klinikos ,,Šansas“ gydytojoms, priėmusioms Siamuką į kliniką per dieną, suteikusioms profesionalią pagalbą ir leidusioms atsikvėpti…
Jei tik galėtumėte pagelbėti paskambinkite 867612231


LABAI REIKALINGA GLOBA!
Siamukas jau keliauja atgal į Šiaulius!
Konsultacija pas gydytoją Diržinauską suteikė didžiulę viltį, kad kačiukas gyvens ir gal net viena akele matys ❤️
Aišku, džiūgauti dar per anksti, bet…
Žandikaulio rekomendavo neliesti, nes pats turėtų susikabinti, o akytėms davė dviejų rūšių lašiukus, iš kurių vienus reikia lašinti kuo dažniau, geriausia kas valandą, o kitus- tris kartus per dieną. Taip intensyviai gydyti savaitę, o po jos vėl pasirodyti.

Dabar labai prašome pagalbos- priimti katinėlį laikinai globai!
Pirmoji gydymo savaitė labai svarbi!
Kad taip dažnai lašinti, turėtų būti žmogus, kuris nedirba… Duotume narvą, aprūpintume visomis reikalingomis priemonėmis ir maisteliu, kuris turi būti tik minkštas ar net skystas.
Bendrom jėgom, visi kartu galime išgelbėti šį nuostabų murklį. Jis, tik pajutęs žmogaus artumą, iškarto įjungia savo motoriuką, tiesa, šiek tiek šlerpščiantį, bet murkiantį 🙂

P.S. Kačių leukemija pavojinga tik katėms, žmonėms ir kitiems gyvūnams nepavojinga.


❗Suteikime šansą gyventi❗

Šiam likimo nuskriaustam katinukui nustatytas kačių leukemijos virusas (FeLV). Nepaisant niūrių vakarykščių nuotaikų ir veterinarų spėjimų, su visu jūsų palaikymu nusprendėme gelbėti šį katinuką ir suteikti jam šansą į pilnavertį gyvenimą!

Kadais buvęs gražiu katinu, šis žavuolis paklydo ir savo namų bei šeimininkų taip ir neberado. Ilgai klaidžiojęs ir šalęs gatvėse, kiemuose, jis susirgo nepagydoma liga. Tačiau tinkamai prižiūrimas ir mylimas kačiukas gali gyventi įprastą gyvenimą. Tiesa, turi būti maitinamas kokybišku baltymingu maistu, stiprinant organizmą vitaminais, papildais, žuvų taukais.
Žinoma, nereikėtų užbėgti įvykiams už akių… Po ilgos laukimo nakties, paaiškėjo dabartinė kačiuko būklė. Ir tyrimų rezultatai tikrai suteikė vilties! O ir pats gyvūnas – tikras kovotojas! Bando judėti, valgyti, kad ir kaip sunkiai jam tai sekasi.

Siamukas, taip mes jį dabar vadiname, turės važiuoti į Kauną, kur jam bus suteiktas visas reikalingas gydymas ir tyrimai. Didžiausia jo bėda – akytės ir žandikaulis, kurio jis nesučiaupia, tad kačiuko laukia operacija. Deja, Šiauliuose kai kuriais atvejais veterinarų rankos būna surištos, tad tenka kreiptis į specialistus, dirbančius didžiuosiuose miestuose.

Sulaukėme nemažai neabejingų žmonių skambučių, laiškų ir tai dar labiau mus įkvėpė stengtis Siamuką išgydyti. Na, o tuomet bandysime rasti jam globą ar nuolatinę gyvenamą vietą.

Tad kreipiamės į visus galinčius ir norinčius padėti. Net ir vieno gyvūno gydymas prieglaudai atsieina labai daug, tiek resursų, tiek finansų prasme. Jūsų visų pagalba ir parama yra be galo reikalinga ir svarbi!

Tel. 867612231
VšĮ „Šiaulių letenėlė“
Paskirtis: Naminukui
Banko sąskaitos:

PayPal sąskaita:letenelesprieglauda@gmail.com

Šiaulių bankas: LT87 7180 0000 0370 0239, SWIFT/BIC kodas CBSBLT26

SEB bankas: LT40 7044 0600 0802 9426, SWIFT/BIC kodas CBVILT2X

Paysera: LT36 3500 0100 0188 3319 – mokėjimo paskirtis: EVP1010001883319

Trumpasis paramos nr. Lietuvoje – 1670, kuriuo galite labai lengvai skirti 1, 2 ar 5 Eur paramą (nuo jų dar bus nuskaičiuoti mokesčiai ~40proc.), tiesiog išsiuntę SMS (Bitė, Telia, Tele2) žinutę su tekstu:

LETENELE1 ; LETENELE2 ar LETENELE5


SOS! Prašome pagalbos..

Naminukui nustatytas kačių leukemijos virusas (FeLV), užkrečiamas katėms, tai nepagydoma liga, bet tinkamai prižiūrimas ir mylimas katinas gali gyventi įprastą gyvenimą, tačiau turi būti maitinamas kokybišku baltymingu maistu, stiprinant organizmą vitaminais, papildais, žuvų taukais.

Žandikaulis traumuotas, katinukas „nesusičiaupia“. Gali būti kritimo iš didelio aukščio pasekmė ar žmogaus smurtas, galime tik spėlioti, bet valgyti jis gali ir valgo tik minkštą, smulkintą, skystą maistelį, nes negali kramtyti, tik laižyti.

Veterinarų verdiktas – MIGDYTI.

Tad mes iki rytojaus turime nuspręsti 🙁 KĄ MUMS DARYTI?
Jei ir norėtume Naminukui duoti šansą… kad sugytų jo infekuotos akytės, kurių jau nebėra… kad būtų galima jas sutvarkyti… Jei norėtume duoti šansą – pabandyti gyventi..

BET TOKIOS GALIMYBĖS MES NETURIME.

Mes negalime vežti į prieglaudą ar savanorių-globėjų namus leukemija užsikrėtusio katinėlio.

REIKALINGAS žmogus, globėjas, naujasis šeimininkas, kuris neturėtų savų sveikų katyčių, nebent irgi su FeLV!

IKI RYTOJAUS VISI TURIME NUSPRĘSTI – mirti ar gyventi.

Jei galite suteikti katinukui galimybę išgyventi, susisiekite tel. 867612231


REIKALINGA NAMŲ GLOBA IR PARAMA!

Kodėl reikia ženklinti gyvūnus??? Tuoj skeptikams argumentuotai parašysim…
Pasimetę mažyliai dažnai taip ir dingsta, kaip į „vandenį“… ne visi jie žūsta, vienus priglaudžia, kiti užauga… gatvėj. Kaip jie užauga? O būna va taip..😥 kaulėti, kasdien tarp gyvybės ir mirties, išgąsdinti, vejami šalin.. jie juk naminukai, patekę į nežinią, patekę į niekur. Mažyliai tampa dideliais katuliais, jų nebeatpažinsi, tik ženklinkmas ir padėtų rasti kelią atgal į namus.
Gavom pranešimą apie katę su ligotom akytėm… na, ten tiek ir tesimatys, kas liko iš nuostabių mėlynų, siaminio spalvinimo katinams priklausančių akių. Gražuolis. Net styrantis nuo bado skeletas netrukdo to įžvelgti… Katulis pas veterinarus, galvoje sukasi mintys, ne jau niekas nematė, kad tupi ligotas, skeletu virtęs gyvūnas.!? Akytės pažeistos… tiksliau jų nebėra😥😥ką jautė vargšiukas – nepasakys, tik dėkingai per skausmus užkūrė savo „motoriuką“… naminuk, gatvė ir žmogaus aplaidumas pavogė regą iš tavęs, o mes suteiksim tau naują širdies žvilgnį, gero žmogaus šilumą ir regėjimą lietimu bei draugyste!!
Akylos savanorės dėka radome jo skelbimą… dingo kačiukas😥😥😥Skelbimui metai laiko… Išgyvenai pragarą gatvėje, naminuk!!!
KARMOS TAŠKAI NEĮKAINUOJAMI, NAMINUKUI GYVYBIŠKAI REIKALINGA GLOBA ir PARAMA!!!! BŪKIME ŽMONĖS…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *