PINCIUS

Pincius ieško namų Akropolio Kikoje!

Pincius – katinas…dičkis, meilūnas…gražuolis, mylintis gyvenimą ir žmogų. Išgyvenęs patyčias, nugalėjęs ligas, tvirtai stovi ant savo katiniškų pūkuotų kojelių ir ieško namų, tikrų namų.
O dabar priminsime, Pincius buvo pastebėtas internete, tiksliau paviešintame video pačių skriaudėjų…vaizdas buvo prisotintas patyčių iš katulio, juoko ir … paaugliško, nenugludinto norėjimo būti aukščiau už kitą, mažesnį. Viso pasaulio neišgelbėsime, bet sutikite, bent tiems, kuriuos matome, padėti – žmogiška pareiga.
Katulis laukia tavęs, kantriai, kupinas meilės tau, žmogau, pamiršęs visas nuoskaudas😊

Kastruotas, vakcinuotas, ~4m. meilūnas.

Tel. 867612231

….

Atsipalaidavo kankinto katuko organizmas…nurimo Pinciukas savanorių apsupty ir pradėjo lįsti bėdutės. Pasirodo, vargšeliui grybelis, o globėja savo augintinių ir globotinių turi, tad dėl rizikos užsikrėsti negalėjo gydyti jo savo namuose.. Turbūt reikia tikėtis stebuklo, kad atsirastų žmogus, kuris nebijotų pats susirgti, neturėtų augintinio ir norėtų padėti… Pinciaus kančios ir patyčios baigėsi, tad neleisim įsisirgti, tikėsimės geriausio, taip?

Taipogi, labai prašome paremti mūsų veiklą, Jūsų visų pagalba labai reikalinga!
VšĮ „Šiaulių letenelė“, įm. kodas 303381424

LT877180000003700239 Šiaulių bankas

LT407044060008029426 SEB bankas

PayPal – letenelesprieglauda@gmail.com
PAYSERA LT363500010001883319-
mokėjimo paskirtis EVP1010001883319

Trumpasis tel. nr. 1670 – žinutės tekstas:
LETENELE1, LETENELE2 arba LETENELE5

…..

Ir vistiek…ko negali padaryti vienas, tą gali padaryti KOMANDA!!! Tik vieningi, vedami vieno tikslo – padėti gyvūnui, galime padaryti stebuklus…Esame sutrikę, nejau tiek daug Lietuvoje žmonių, kuriems trūksta socializacijos????!!! Po galais…gyvūnas, kaip ir žmogus, valgo, tūštinasi, mėgsta dėmesį, myli ir nori būti mylimas…bet juk žmogus – aukščiau, jis juk protingas, mąsto…tad kodėl turėdami galvą ant pečių, norime būti „galingesni“ už mažesnį?? Aaa…juk aišku, nes kitur pranašesniu būti nepavyksta…
Tad reziumuojamKankintas katinukas – pas mus, meiliai glaudžiamas savanorės. Tai nekastruotas, 4-5 metų vyrukas . Ir stebuklas! Kad ir kaip jam gyvenosi, ŽMOGŲ JIS LAAAABAI MYLI Nebeskriaus tavęs niekas, mažuti…
O dabar, geriausia naujiena!!!! Yra moteris, kuri suteiks jam namus užsienyje valio!!! Tik iki to, reikia rasti jam laikiną globą, kad nesusirgtų ir pasiektų savo namus Na, visi drauge, užbaikime gelbėjimą iki galo!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *