BELZABŪBAS

Iškeliavo į Vaivorykštės šalį.

Rado namus.

Žmogaus ir gyvūno draugystė…ryšys – tai mumyse iš prigimties, o skriausdami, išmesdami jį suardote harmoniją…Belzabūbas, išgyvenęs pragarą…badą ir valkatavimą dėl maisto, žaizdų sukeltą skausmą ir kančias dėl kailiagraužių, kurie per laiką sukėlė daug bėdų… Nė truputį neatsigavęs katulis buvo įmestas į „karcerį“ – Gruzdžius…nepatikėjome, kad gyvas, bet jis po kančių jūros pas globėjus…Patikėkite, murziukas jis ir dabar😃😉, bet be „puokštės“ ligų… „per nuotraukas nepavyks tiksliai perteikti šio katulio protingumo ir atsidavimo“, sako Babaužiuko Belzabūbo „laikinasis tėtis“ Egidijus Jankauskas, bet pabandysim…

ATNAUJINTA INFORMACIJA

Belzabūbas. Atvyko vakar, liepos 3d. iš Gruzdžių sanitarinės. Katukui 6-7 metai. Spėjama, nes dantys išmušti. Ausų erkučių ir blusų karalystė. Sulašintas advocate. Žaizda prie ausies – nuo nusidraskymo. Čipo neturi. Koltūnai nukirpti. Jau kastruotas.

Tik šiandien atiduotas…liepos 3d., o Gruzdžiuose, pagal dokumentus, nuo gegužės pabaigos…Kaip ten su karantinui skirta 14dienų??? Ausytė nudraskyta, po krūtine guzas…po veterinarų apžiūros patikslinsime informaciją. Stebina gyvūnėlių atkaklumas gyventi…laikykis mažuti, tu pas mus!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *