PABALIŲ KAČIUKAI

Bala? Katytė – apie 2,5metų, sterilizuota, vakcinuota ir čipuota :). Teiraukitės tel. 869083564

 

Gyvenome mes su mama turguje.. gerai, kad ji rūpestinga ir surado mums kartoninę dėžę, kurioje galėjome žaisti ir jaustis saugiais, na bent mums taip atrodė. Tiesa, pasisekė ir kad turguje dirbantys žmonės, turgaus dienomis mus pamaitindavo skania žuvyte ir nevijo lauk. Sulaukus 3 savaičių, mus pastebėjo Letenėlės merginos, kurios ieškojo šilto kampo mums – 6 kačiukams ir mūsų mamai. Ir taip! Mums rado šiltus globėjos namus, kuriuose ilgai neužsibūsime, nes globėjai sunku rūpintis tiek daug gyvūnų vienuose namuose (be mūsų dar yra daugybė globotinių). Taigi ieškome naujų namų, tikrų namų, kurie nebūtų laikina stotelė. Norime ten nugyventi visą savo gyvenimą ir jaustis reikalingais šeimos nariais. Mums 6 savaitės ir mes jau savarankiški pukų kamuoliukai. Dėl pasimatymo skambinkite tel. 861290063

Pabalių kačiukai rado globą! Ačiū Gitanai už suteiktus pirmus šiltus namus! ? po mėnesio kačiukai jau galės keliauti į naujus namus ?

Ieškoma globa katinukų šeimai! Pabalių turguje šąla kačiukai su mama! Pasirūpinsim veterinarais, dovanojimu ir maistuku, svarbu, šiltas kampas! 869083564.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *