DŽEMAS

TEDIS/DŽEMAS IEŠKO NAMŲ!!!
Mūsų prieglaudos „siaubas“, energijos užtaisas vėl grįžo į globėjos namus. Pasisvečiavęs pas vienus, susipažinęs su kitais žmonėmis, jis visgi grįžo.
O dabar trumpai apie mažiuką: skiepytas, 5-6 mėn. amžiaus, sveria ~20 kg., šuniukas jau dabar yra truputį virš kelių, todėl dar ūgtels. Turi silpnybę tapetams ir laidaims. O ką gi jam daryti, kai lieka vienas? Mėgsta „pagiedoti“, kai nieko nėra namie. Bet juk jis mažas – jam galima ? Jau dabar reikalinga profesionalaus kinologo/dresuotojo konsultacija. Todėl ieškomi tam tikrai pasiruošę naujieji šeimininkai. Šuniukui neužteks tik meilės, reikia protinės bei DAUG DAUG fizinės veiklos. Na bet, nepaisant to, jis mylės jus iki paskutinio atodūsio. Mažasis Džemukas laukia skambučių! ?
863812424

Nes mes tikim stebuklu…
Šįvakar buvo rastas šis džentelmenas. Jaunas 5-7 mėn., o jau patyręs išdavystę…Buvo paliktas pririštas prie stulpo, pliaupiant lietui. Šuniukas, kurį pakrikštyjom DŽEMU. Šią naktį jis turi kur pernakvoti ir sušilti, o ryt keliaus į prieglaudą…
Tikriausiai paklausite, kur šeimininkai? Jie padovanojo kažkam jį ir atsikvėpė. Na o dabar mes jį radom – mes jį ir globosim! Retai įvyksta stebuklų, bet gal? IKI RYTOJAUS 10 val. TURIM SURASTI JAM NAMŲ GLOBĄ!!! Nes šuniukas jaunas ir neskiepytas, o prieglaudoje turės susiremti su negailestingu virusu… Padėkite Džemui. Skambučiai laukiami bet kuriuo paros metu!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *