RUDIKAS ir JUODIS

Rudikas (6m.) Rado namus.

SKUBU!!!
Mūsų buvęs globotinis Rudikas už kelių dienų vėl turės grįžti į prieglaudą! 🙁
Rudikas labai teisingas šuo- su savais lyg katinas, svetimus aploja ir neprisileidžia, bet nepuola. Tris metus gyveno laisvai sodyboje, eidavo su savo šeimininku pasivaikščioti į miškus.
Šeimininkas verkia, ir jam, ir mums labai gaila…
Galime visaip dabar bandyti teisti, bet gi niekada nežinom kaip yra ištikrųjų. Gyvenimo aplinkybėms pasikeitus, Rudikas ieško naujų namų!
Pasidalinkite skelbimu, gal atsirastų žmogus, kuriam patiktų 70 kg sveriantis draugas…
Tel. 867612231

Juodis rado namus.

Juodis su savo didžiuoju broliu Rudiku atkeliavo iš Nereikalingųjų šalies… Tam, kad jie nepatektų į sanitarinę tarnybą, patys važiavome nemažai kilometrų broliukų pasiimti, kad niekas jų nesutraumuotų, neišgąsdintų, kad išliktų tokiais, kokie yra, o gal net ir geresniais 😉 Kai viską darai su meile nuo pat pirmos susitikimo minutės, prireikia žymiai mažiau laiko adaptuojantis. Dabar jaučiame begalinį pasitikėjimą ir džiaugsmą, artinantis prie šių dičkių, tad belieka tik pasisaugoti, kad iš laimės nepargriautų 🙂
Juodis labai nuoširdus šuo! Jei, žinoma, taip galima pasakyti apie šunį, nes jie visi tokie… 🙂 Su svetimais jis truputį atsargus, bet, jei jau pasitiki, tai visa širdimi! Vaikščiojant su pavadėliu, eina ramiai, bet jei jį pakalbini, jam visada kyla didžiulis noras ateiti arčiau… galvos 😀 Tarsi sakydamas, noriu girdėti gerai, ką man sakai, užsideda letenas ant pečių, tapdamas lygiu su žmogumi :O Kartais atrodo, kad jis įsivaizduoja esantis mažytis šuniukas, ir jei tik galėtų, užsiliptų ant kelių 🙂 Daug gražių žodžių galima pasakyti apie šį šunį, bet galimybė susipažinti pačiam visada labiau vertingesnė! Tad atvykite, išeikite su juo į laukus!… Juodis bus labai labai dėkingas 😉
Vakcinuotas, 3 metukus turintis penkiasdešimtkilograminis šuniukas laukia savosios šeimos 🙂
Tel. 867612231
Dėkojame Viliui Tamošaičiui  ir Sandrai Kazlauskienei už gražias nuotraukas!

Rudis ir Juodis, du broliai, šiandien turėjo išvykti į Kuršėnų komunalinio ūkio sanitarinę tarnybą Gruzdžiuose. Rudis neteko šeimininkų, o Juodžiui šiaip nebeliko vietos po saule, ar šeimininkų širdyse… Įdomiausia tai, kad šie du šunys kažkada galėjo pakliūti pas mus, nes jų visi broliai ir sesės prieš tris metus buvo pargabenti į Letenėlę… Visi labai gražūs, visa futbolo komanda su dviem atsarginiais… Tie atsarginiai, pasirodo, ir buvo Rudis su Juodžiu, nes visus išdovanojom dar tada, o šie parkeliavo pas mus po trijų metų!…Tada juos pasiliko jų mamos šeimininkai, kad saugoti audinių fermą. Ir liūdna, ir smagu 🙂 Labiau smagu, nes nebėra audinių fermos, reiškia, bent kažkiek mažiau bus žudoma gyvūnų, o ir dėl to, kad labai tikime- Rudis su Juodžiu ras namus, kur juos vertins, mylės ir niekam niekada nebeatiduos. Dabar jie pas mus, o Rudžiui netgi labiau pasisekė, nes jis parkeliavo su visu savo dideliu namu 🙂 Šunys dideli- sveria apie 60 kg, bent jau Rudikas ?
Ačiū Ingai ir Anatolijui, padėjusiems parsivežti šunis iš Šakynos su 3kv/m būda!

DEŠIMTUKAS IŠ ŠAKYNOS


https://www.facebook.com/pg/Siauliuletenele/photos/?tab=album&album_id=841250712612672

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *