DRIBSNIS

RADO NAMUS

DRIBSNIS jau Tautmilės prieglaudėlėje, Vilniuje, tel. 867445140

Apie 3 m., paskiepytas, kastruotas

Mūsų buvęs globotinis DRIBSNIS skubiai ieško naujų namų! Daugiau nei prieš metus padovanotas merginai, gyvenančiai Vilniuje, nebeturėjo galimybės gyventi kartu dėl sunkaus studentiško gyvenimo!
Dribsnis labai geras šuo – nieko negraužia, nepridaro jokių eibių pasilikęs vienas. O lojimas.. Tie, kas pažįsta ir supranta šunis, puikiai žino, jog tokį įprotį lengvai galima pakeisti.. Šuniukas skiepytas, kastruotas, žemiau kelių, maždaug 3 m. Na pažiūrėkite į tą rudą nosį ir gintaro spalvos akis! 😉 Idealiausia Dribsniui būtų gyventi sodyboje, kur jis galėtų „ganyti“ danguje skraidančius paukščiukus, nes tai buvo jo mėgstamiausias užsiėmimas 🙂

———————-

Šeimininkė labai nenori su juo skirtis, bet esant nelengvam studento gyvenimui, nėra galimybių jo laikyti nuomojamame bute, kuriame gyvena dar daugiau žmonių. Dribsnis skiepytas ir kastruotas, aktyvus šuniukas. Ir, kaip sako pati šeimininkė, jam būtų geriau gyventi name, kur jis galėtų aplėkti savo teritoriją. Įkeliame pačios šeimininkės laiškelį:
,,Sveiki. Rašau dėl Dribsnio (pasiėmiau iš jūsų šiek tiek daugiau nei prieš metus). Persikėleme į naują vietą, gyvenu bute kartu su kitais nuomininkais, šie prieštarauja šuns lojimui. Dribsnis yra labai numylėtas, geras šuo, žaismingas, žvalus, namuose nieko negraužia, laikosi tvarkos, tačiau loja ant visų žmonių, o kadangi gyvenu ne viena, tai jų čia užsuka gan daug. Kadangi gyvenu mieste, rajone kur daug veiksmo, neišvengiamas būna susidurimas su kitais šunimis, dviratininkais, motociklininkais, autobusais ir mašinomis – Dribsnis į tai reaguoja labai jautriai(lojimas) ir netgi agresyvus puolimas ir nevaldomas lojimas. Norėjau paklausti gal galėtumėte padėti surasti Dribsniui naujus namus, kur gyventų namuose(lauke nelabai gali gyventi, nes neturi pokailio), turėtų didelį kiemą/gautų pakankamai judėjimo. Bent jau laikinų namų (maždaug metams laiko, arba iki vasaros, kol persikraustysiu). Žinoma idealiausia būtų visam likusiam jo gyvenimui, į mylinčius šeimininkus, kurie su juo susitvarkytų, nes nesinori jo tampyti pirmyn atgal. Labai gaila, jog tenka taip daryti, nes tikėjausi kad viskas bus gerai…“

…..

Rudnosius Dribsnis
Tai jaunas šuo, labai draugiškas, katės jam ne priešai ir šunys visi draugai, o žmones dievina tiesiog 🙂 Labai mielas, truputį žemiau kelių, gražiais dantukais.

rudnosiukas (2)

Ačiū už įamžintas akimirkas fotografui Aš Aurelijus : https://www.facebook.com/Zazevicius/

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *