SAFYROS ŠEIMA IR ALEKSAS

Visi rado namus.
GRAŽI ISTORIJA, KURIAI REIKIA LAIMINGOS PABAIGOS!
Jei netikėtume stebuklais, turbūt ir nedirbtume tokio darbo. O tikėjimas – kasdienė mūsų viltis. Tad apie šią istoriją – nuo pradžių. Praeitą vasarą iš Gruzdžių karantinavimo tarnybos parsivežėme katę – laukinukė, baili.. kadangi ji po savo širdimi nešiojo mažylius, pateko į namų globą. Pirmos dienos, ką jau dienos, savaitės buvo sunkios ne tik katei. Nauja aplinka, o dar mintis, kad skuba į pasaulį mažyliai, Safyrą (bet visuomet vadiname Zefyriuku) privertė aršiai ginti savo namelį, o mus neramino mintis, kaip reikės apžiūrėti gimusius mažylius. Bet viskas klostėsi savaime. Zefyrė įtariai žiūrėjo į mus, o žvelgiant į jos akis matėsi buvusio gyvenimo nuoskaudos. Apie ką byloja ir nukirsta uodegėlė.
Zefyrė užaugino vaikelius išleido juos į naujus namus. Ir tuo metu netikėtai globoje atsidūrė milžinas katinas Aleksas. Jo istorija taip pat liūdnoka. Užpraeitų metų rudenį netoli globėjos namų pasirodęs ir dingęs katinas atkeliavo vėl praeitą vasarą. Sukūdęs, nušiuręs, liūdnomis akimis. Jaukinomės šį padarėlį gerą pusmetį, kol netikėtai pakliuvo į šiltnamyje (nes jau buvo vėlyvas ruduo) sumontuotą namelį.
Nuo to laiko prasidėjo Alekso ir Zefyriukes draugystė. Zefyrė Aleksą globoja kaip vaiką, o Aleksas jaunatviškai kibina Zefyres ausis. Besigrožint tokiu stipriu ryšiu, kartais užgniaužia kvapą. Zefyrė matydama, kaip mes glostome Aleksą, nejučia ir pati leidosi paliečiama. O tam prireikė beveik metų. Tad šios dvi priešingybės surado viena kitą!
Aleksas – didelis vaikas, kuriam reikia dėmesio ir rūpesčio. Zefyrė – tyli, elegantiška, baili katytė, bet smalsi. Trokštame tik vieno, kad ši porelė rastų namus, kuriuose ir toliau galėtų gyventi kartu. O šeimininkai būtų supratingi ir leistų Zefyrei toliau po truputį skleistis ir atgauti pasitikėjimą žmonėmis. Tel. 869083564
Safyra ❤
Hobitukas rado namus – mamos vaikas, vienas iš trijų (sesutės jau rado namus). Jis seka kiekvieną mamos judesį. Kadangi mama laukinukė, tad suprantama, kad moko savo vaiką išgyventi ir nepasitikėti žmogumi.. bet… Hobituką paėmus ant rankų, jis prisispaudžia ir stengiasi pajusti žmogaus švelnumą. Saugus jaučiasi tik su mama, bet pats laikas smaližiui ieškoti savo namų, kur mamą atstos rūpestingas ir mylintis žmogus. Hobitukas – žaismingas ir visuomet bėgs paskui žaislinę pelytę . Tel., kuriuo galite susitarti, dėl susitikimo 869083564
SAFYROS ŠEIMA.
Safyrai pasisekė, kad tik patekusi pas mus iš karantinavimo tarnybos, atsidūrė laikinuose namuose. Po savo širdele Safyra nešiojo tris kitas širdeles, kurios skubėjo belstis į gyvenimą. Safyra absoliučiai praradusi pasitikėjimą žmonėmis. Galbūt buvo skriausta, galbūt niekad pas žmogų ir negyveno.. Tiesa, katytė neturi uodegėlės, matyt tai priežastis, kodėl net per du mėnesius laikinoje globoje, dar nepasitiki, kad žmogus gali būti geras. Bet bet, po truputį „ledai juda į priekį“ ir teigiamų pokyčių matyti 🙂 Namų globoje Safyra šiek tiek pakeitė savo vardą ir tapo Zefyriuku 🙂 kad ir kokia pikta ji bando apsimesti, bet katiniškas elgesys jos mielas.
Na o dabar apie tris širdeles, gimusias liepos viduryje 🙂 gimė dvi sesutės – raina, vardu Saulytė, nes pažiūrėjus į tą mielą veiduką iš karto nori šypsotis. Saulytė aktyviausia iš visų, smalsiausia ir yra energijos varikliukas. Kita sesutė – Žibutė, na kaip karvytės būna 🙂 ir dėl savo juodai balto kailiuko ir todėl, kad yra pati stambiausia ir didžiausia vadoje. Prie mamos pieno praktiškai ir užaugo 🙂 ji lėtesnė, na sąlyginai lėtesnė, gal daugiau dėmesio skiria žiūrėdama į žmogų 🙂 bet taip pat žaisminga ir smalsi. Na o trečiasis ir pats mažiausias broliukas -Hobitukas. Vardas keistas, nes ir pats pilkutis įdomus. Užaugo mišinukų pagalba, nežinia kodėl, bet mamos pieno jis nerasdavo.. kai pasižiūri jam į akis atrodo, kad jis tave mato kiaurai, juokavom, kad ne iš šitos žemės atėjo 🙂 nesvarbu, kad mažesnis už savo seses perpus, bet jau sustiprėjo ir nenori atsilikti nuo vaikiškų žaidimų. Katinukams jau 2mėnesiai, tad norėtų jau keliauti pas žmogų, kuriam į namus atneš daug džiaugsmo.
Saulytė, Hobitukas ir Žibutė padovanoti, mama Safyra dar laukia

Safyra (Zefyriukė) su trimis mažyliais globojama savanorės namuose. Kačiukai greitai ieškos namų

Vaizdo įrašas?

…..

LABAI REIKIA GLOBOS!
Katytė Safyra atvažiavo pas mus iš sanitarinės tarnybos su ,,kraičiu“ pilvelyje… ten jau stumdosi vaikeliai, galynėdamiesi, kuris pirmiau išeis į šį pasaulį… Kaip ir saugu, yra maisto, šiltas guolis, bet… Išgyventi mažyliams, gimusiems prieglaudoje, šansų labai labai nedaug… Sterilizuoti mamą jau vėlu… Labai prašome pagalbos, priimant Safyrą į laikiną globą! Duosime narvą, viską, ko prireiks kačiukų su mama auginimui- maistą, kraiką, dubenėlius, dėžutę kraikui, tik padėkite išvengti blogos lemties… Pažadame bendradarbiauti, auginant kačiukus, dėsime skelbimus, kartu rinksime šeimininkus. Katytę atsiimsime, kai kačiukai taps savarankiški.
Labai lauksime to lemtingo skambučio! 😉
Tel. 867612231

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *