SMALA

Dar viena mūsų globotinė, dar viena kuriai likimas pagailėjo tikrų šeimininkų…
O mes galime pabūti tais, nors gal labiau tiktų mums reikia būti tais, kurie pakeis šią situaciją į pasaką su laiminga ir gražia pabaiga 🙂
Na, o šios pasakos pagrindinė veikėja – Smala, 3 metų kalytė, visiškai juodo kailiuko savininkė, todėl ir vardas ne atsitiktinis. Jeigu juoda jums asocijuojasi su blogiu, tamsa ir neapykanta, tai pats metas keisti šį požiūrį, nes kalytės charakterio būdas tikrai ne toks. Smala yra be galo be krašto draugiška bei labai meili. Tad pikto ar agresyvaus šuns etiketės jai neužklijuosit nei per kur. Agresijos pas mus nerodo su kitais gyvūnais. Todėl tiktų gyvenimui ir su jau esamu draugu (nebent jūsų augintinis nepriimtų naujo šeimos nario). Kalytė sterilizuota, tikrai neapkraus jūsų sunkia našta. Yra labai gudri ir protinga, visiška gerietė:)
Net nebeįsivaizduojam kokie dar žodžiai tiktų apibūdinti tokį nuostabų šunį. Tačiau, šiai mūsų kuriamai pasakai trūksta dar vieno veikėjo – Tavęs.
Taip, Smala ieško tokių pat geraširdžių šeimininkų, užsibuvus prieglaudoje ir pavergus mūsų visų širdis, nori savo mažą širdutę pilną begalinės meilės atskleisti TAU.
ŠIAULIAI (tvirtai apsisprendusiems ir esantiems iš kito miesto, būtų ieškomas transportas)
Tel.nr.: 862599726,  +37061200420 arba +37065430501

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *