KELMĖS R. ŠUNIUKAI

Visi rado namus.

2018 m. lapkričio 7 d. į mūsų globą atvyko šuniukų šeima iš Užvenčio (Kelmės r.) – keturi mažyliai (dvi kalytės ir du šunyčiai), ir porelė suaugusiųjų – rusvasis Lučis ir juodoji mamytė Vyšnia . Gali būti, kad žavusis dičkis Lučis yra mažylių tėtis, mat du mažyliai – ilgakojai, du – trumpesnėmis kojomis. Tačiau kol kas tai tik spėjimas.

Ši šeimyna, taip dabar ją vadiname, sukėlė visą „Šiaulių letenėlę“ ant kojų. Norėdami suteikti jiems kuo geresnes gyvenimo sąlygas, suskubome baigti statyti voljerą. Tiesa, nors pastatę kiek atsipūtėme, suvokėme, kad tokia didelė gauja šunyčių čia netilps, tad teko platinti jų laikinuosius, bent jau taip tikimės, namus.

Dabar jie gyvena patogiai. Dičkis Lučis – be galo kantrus su mažaisiais. Nors šie neduoda nė akimirkos poilsio, jis siaučia su jais ir šalin nevyja. Dar Lučis dievina kamuoliukus! Turbūt labiau, nei mažieji. Taigi šeimynėlė tikrai linksma. Įkišus nosį į jų voljerą, norisi dar ir dar pabūti. Laimės ir džiaugsmo čia netrūksta!

Mažylių mamytė kiek santūresnė ir ramesnė. Turbūt vis dar jaukinasi aplinką, kuri vis dar svetima ir nė iš tolo neprimena tikrų namų…

Visiems šiems šunyčiams, kaip ir kitiems mūsų prieglaudos globotiniams, būtinas dėmesys, šiluma ir meilė. Ypač mažiesiems. Juos būtina auklėti ir mokyti svarbiausių dalykų, tačiau savanorių pajėgos prieglaudoje nėra tokios gausios, kad galėtume jiems skirti pakankamai laiko.

Jiems metas keliauti į naujuosius namus, kuriuose šuneliai žmonėms galės atiduoti visą savo meilę!

Turite klausimų? Skambinkite! Tel. 867612231 

https://www.facebook.com/Siauliuletenele/videos/288042588427745/

Du likę vaikiukai Skauta ir Mobis bei mamytė Vyšnia rado namus!!!

Arachisė ir Lubis rado namus, bet kalytė po keletos mėnesių iškeliavo anapus…

LUČIS

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *