Mamytė

Rado namus.

VERKIANT REIKIA GLOBOS!!!
Štai taip Mamytė laukė operacijos, nepatogiai subandažuota, bet su viltimi, kad viskas bus gerai. Ir mes visi tikėjomės, kad kaip visada, po operacijos bus sunkus laikotarpis, bet mažylė lakstys visomis keturiomis…

Deja, nutraukti nervai… Vakar turėjom staigiai priimti sprendimą- palikti kadaruojančią kojelę, amputuoti, ar migdyti.

Nebuvo kada galvoti- vienintelis protingas sprendimas- amputacija, tad po operacijos turėsim dar lengvesnę Mamytę…
Bet tai ne tragedija tikrai, juk žmonės gyvena su viena koja ir visai be jų, o čia tik viena iš keturių.

Dar nežinom, kada kalytę reikės pasiimti iš klinikos, bet jau dabar pradedam rūpintis, kur ją apgyvendinsim po to.
Labai norisi palengvinti jai dalią, nes ir taip labai daug iškentėjo pastaruosius mėnesius. O prieglaudoje visi kampeliai užpildyti.

IEŠKOME ŠIAI MAŽAI MERGYTEI NAMŲ GLOBOS!
Gal kauniečiai galėtų atsiliepti? Nes vistiek reikės dar ne kartą gal pasirodyti operavusiam veterinarui.
Jei turite pasiūlymų, skambinkite tel. 861200420.


Mamytė jau Kaune ☺
Mažo vienišo šuniuko didieji vargai baigėsi… Dabar bus sunkus laikotarpis po operacijos, tačiau jai niekada nebereikės ieškoti duonos kąsnio ir užuovėjos ❤

Gelbėtojų grandinė nusitiesė, pradedant neabejingo Tomo šeima, kurie pamatę nelaimingą situaciją, nepaliko mažo šuniuko nelaimėje, nusekė į pamiškę, nuvežė pas veterinarus, priglaudė kalytę su dviem leliukais ir globojo iki šiandien ryto. Gintarė pasiūlė nuvežti į Kauną, Bertos šeima Kaune priglaudė iki pirmadienio, kai bus atliekama operacija.
AČIŪ, mielieji!
Dėkojame visiems aukojantiems! Dar nežinom, kokia bus operacijos kaina, bet surinkta suma šiai dienai yra apie 280 eurų.

Dabar laukia dar vienas svarbus žingsnis- globa po operacijos… Gal atsirastų geras žmogus, kuris šią kruopytę priglaustų savo namuose mėnesiui, o gal visam? Iš patirties žinome- tiek vargo matę šuniukai būna patys dėkingiausi ir ištikimiausi ❤
Tel.867612231


Kalytė jau pakeliui į Kauną!


Operacija perkelta į ateinantį pirmadienį (liepos 29d.), kas labai džiugina. Mamytė patyrė sunkius sužalojimus, todėl džiaugiamės, kad atsrado vietelė jai anksčiau.
Globa iki operacijos Kaune rasta, ačiū Bertos šeimai! 😉 Dabar belieka surasti, kas kalytę nuvežtų iki Kauno savaitgalį. Boksą kelionei duosim, tik pagelbėkite su transportu.

ATNAUJINTA INFORMACIJA.

Deja, ir antrasis mažylis neišgyveno…😢
Reikalinga globa mamytei iki operacijos ketvirtadienį, ir po to!
Dabar jau tiksliai žinom operacijos datą ir laiką- rugpjūčio 1 dieną 10 val. ryto. Gal kažkas Kaune galėtų perimti jos globą iš anksto ir nuvežti ryte į Dainavos veterinarijos kliniką?

SOS!!! Tai pagarbos vertas pagalbos šauksmas!!!
Liepos 24d. žmonės, važiuodami nuo Kuršėnų, prieš save išvydo nepavydėtiną vaizdą…mašina, pertrenkusi mažą šunytę, nurūko! Linkime gero kelio „VAIRUOTOJAU“…matėsi iš tolo, kad gyvūnėliui sužeista kojelė, bet iš paskutinių jėgų jis bėgo link miško.
AČIŪ geriems žmonėms, nepaliko taip ir nusivijo sužeistą šunelį! Ir štai, TAI PAGARBOS VERTA MAMA!!! Ji sužeista bėgo pas vaikelius. Pati silpna, pilnu kailiuku erkių ir kitų parazitų, mažyliai išsekę, turėjo kirminų…
Pauliaus vet. klinikoje buvo atliktas rentgenas, kurio dėka, nustatytas rimtas kojos lūžis, reikalinga sudėtinga operacija!! Deja, vienas mažylis neišgyveno…bet GYVA MAMA ir jos kitas mažylis.
JIE NEVIENI, JIE TURI MUS – REIKIA TRANSPORTO NUGABENIMUI iš ŠIAULIŲ į KAUNĄ, REIKALINGA GLOBA (nesvarbu, kuriam mieste, bandytumėme ieškoti transporto bet kur) IR FINANSINĖ PARAMA OPERACIJAI… Ši kalytė verta mūsų, žmonių pagarbos ir pagalbos, ji pavyzdys daugeliui mūsų.
Galintys kitą savaitę nuvežti iki Kauno, susisiekite tel. 867612231
Prisidėkime prie operacijos ir kitų išlaidų:

PARAMA


Paskirtis: Mamytei

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *