TIGRIUS

TIGRIUS RADO NAMUS

Atlapaširdis Tigrius (3m.) laukia naujų šeimininkų!

Susipažinkite su „Letenėlės“ marguoju atlapaširdžiu Tigriumi. Tokių epitetų jis nusipelnė ne šiaip sau. Šis keturkojis – neįtikėtinai meilus ir trokštantis žmogaus šilumos. Praeiti pro jį tikrai neįmanoma, patikėkite!

Tigrius kiek didesnis nei vidutinio dydžio, tačiau pakankamai paklusnus. Prieglaudoje jis pereina visiems šunims būtiną socializacijos procesą, kad kitas jo gyvenimo etapas būtų kuo sklandesnis. Šunelis labai gražiai vaikšto su pavadžiu, klausosi savo vedlio, smalsiai tyrinėją teritoriją, tačiau nesikoncentruoja į aplinkos garsus, nesibaido. Tigrius nė karto nėra parodęs agresijos ar kitų nepageidautinų ydų.

Šis šlapianosis pas mus kaip ir daugelis keturkojų atkeliavo iš Kuršėnų komunalinio ūkio. Meilės ir žmogaus dėmesio trūkumas – didžiausia tokių šunų problema. Kartą jie būna išduoti ir atstumti, todėl pati svarbiausia mūsų misija yra rasti naujus patikimus šeimininkus, kuriems iš tiesų reikalingas augintinis.

Tigrius labai norėtų gyventi su žmogumi, o ne pririštas prie būdos. Jam labai reikia šilumos ir patikimų rankų. Atvykite susipažinti!

Susidomėjai? Skambink: 867612231.

Lapkričio 23-iosios atvykėliai

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *